“Ümitcan Uygun Aleyna Çakır’ı Ben Öldürdüm Sizi de Öldürürüm” Dedi

Türkiye’nin gündemi yine kadın cinayetleri… 21 Yaşında ki Aleyna Çakır ismini kullanan Sema Esen Ankara Keçiören’de ki evinde ölü olarak bulunmuştu. Aleyna Çakır’ın ailesi Müge Anlı’dan yardım istedi. Aleyna Çakır’ın ölümü ile ilgili iddiaların odağında ki Ümitcan Uygun, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Bir tanık ise Ümitcan Uygun’un “Aleyna’yı Ben Öldürdüm Sizi de Öldürürüm” dediğini söyledi.

Aleyna Çakır, Sema Esen, Ümitcan Uygun
Aleyna Çakır, Sema Esen, Ümitcan Uygun

Aleyna Çakır’ı öldürmekle suçlanan Ümitcan Uygun, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Ümitcan Uygun daha önce Aleyna Çakır’ı bayılana kadar döverek sosyal medyadan canlı yayın yapmıştı. İddiaları yalanlayan Ümitcan Uygun, 21 yaşında ki Aleyna Çakır’ı öldürdüğü ile ilgili suçlamaları reddetti. Fakat Ümitcan Uygun’un sevgilisini zengin iş adamlarına sattığı öğrenilmişti. Ek olarak Müge Anlı, Ümitcan Uygun’un DNA’sı alınarak incelenecek.

Aleyna Çakır’ı Tanıyanlar Konuştu!

Aleyna Çakır’ı tanıyan ev arkadaşı ve evlerine temizliğe gelen kadın konuştu. Canlı yayına katılan arkadaşı Ümitcan Uygun’un Aleyna Çakır’ın ağzına silah sokup tehdit ettiğini söyle. Evlerine temizliğe gelen kadın ise Aleyna Çakır’ın çok masum ve saf bir kız olduğunu söyledi.

Ümitcan Uygun Aleyna’yı Ben Öldürdüm Sizide Öldürürüm Dedi

Aleyna Çakır'ın Dövüldüğü Görüntüler
Aleyna Çakır’ın Dövüldüğü Görüntüler

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan bir tanık. Ümitcan Uygun’un Aleyna Çakır’ı ben öldürdüm sizi de öldürürüm dediğini söyledi. Bu açıklamalar sonrası Ümitcan Uygun’un işlediği suçlarla ilgili dosyaların birleştirilmesi ve Ümitcan Uygun’un tutuklanması bekleniyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et