Ümitcan Uygun Müge Anlı’yı Tehdit Etti!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümü işlenmeye devam ediyor. Genç kızın ailesini ve arkadaşlarını tehdit eden Ümitcan Uygun isimli kişi Müge Anlı’yı da tehdit etti.

Müge Anlı'ya Tehdit, Ümitcan Uygun, Ümitcan Uygun Müge Anlı'yı Tehdit Etti
Müge Anlı’ya Tehdit, Ümitcan Uygun Müge Anlı’yı Tehdit Etti, Müge Anlı, Ümitcan Uygun

Aleyna Çakır’ı bayıltana kadar dövüp sosyal medyadan canlı yayın yapan Ümitcan Uygun Müge Anlı’yı da tehdit etti. Ümitcan Uygun isimli şahıs için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına konu ile ilgili tüm detayların yer aldığı ifadeler ve dilekçe de iletildi.

Müge Anlı Tehditleri Açıkladı

Müge Anlı’yı da tehdit eden Ümitcan Uygun’un stüdyoya nasıl silah sokabilirim dediği öğrenildi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına kadar ulaşan tehditler sonrası Müge Anlı, durumu açıklayarak çok sert cevap verdi.

Müge Anlı Şunları Söyledi;

Müge Anlı Ümitcan Uygun’un tehditlerine cevap verdi. Müge Anlı, “Bak Ümitcan sağda solda arkadaşlarınız arıyor. Bir kere burada konuşan herkesi tehdit ediyormuşsun, programa nasıl katılabilirim, nasıl içeriye silah sokabilirim diye konuşmalarından bahsediyorlar. Vallaha istersen yanıl da gel, bak Allah seni bir kere daha yanıltsın. Hani bir kere yanılttı dövdün kızı canlı yayın yaptın ya. Gelsene hadi gel gel.” dedi.

İşte O Açıklama;

Ümitcan Uygun Müge Anlı’ya ve Programa Katılanlara Tehdit

Müge Anlı açıklamasına devam ederek, tüm bu suçları işlemeyeceğini söyleyerek “herkesi tehdit etmeye alışmışsın” dedi. Müge Anlı, “öyle kadın parası yiyip, öyle tehdit edemezsin, önce delikanlı olacaksın” dedi

“Herkesi Tehdit Ediyor”

Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümü ile ilgili baş şüpheli olan Ümitcan Uygun daha önce genç kızın ailesini ve programda konuşanları tehdit etmişti. Bu seferde stüdyoya nasıl silah sokabilirim diyerek Müge Anlı’yı tehdit etti. Ankara Cumhuriyet Savcılığına Ümitcan Uygun’un tutuklanması talebiyle işlediği suçlardan dolayı dilekçe verilirken olay ile ilgili herhangi bir gelişme ise şu an yok. Müge Anlı savcılara seslenerek gerekenin yapılmasını konusunda çağrıda bulundu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et