Uğur Büyükşen Stüdyoyu Terk Etti!

Necla ve Metin Büyükşen Cinayeti Araştırılıyor

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında Metin ve Necla Büyükşen’in akrabaları, bir gece kar maskeli bir saldırgan tarafından evlerinde vurularak öldürülen çiftin katillerini arıyor. Fakat şüpheliler ise maalesef çiftin oğulları ve gelinleri. Bugün 6 Mayıs 2019 günü müge Anlı’ın programında sorulara yanıt veremeyen Uğur Büyükşen stüdyoyu terk etti.

Uğur Büyükşen Müge Anlı’ın Programını Terk Etti

Uğur Büyükşen Stüdyoyu Terk Etti

Hem aile hem de köy halkı cinayetten öldürülen Büyükşen çiftinin oğlu Uğur Büyükşen ve eşi Betül Büyükşen’i sorumlu tutarken, stüdyoya gelen çift iddiaları reddediyor. Cinayetin tek görgü tanığı Büşra Büyükşen’de Müge Anlı’nın canlı yayınına konuk olurken, olay anında başına aldığı dipçik darbesiyle baygınlık geçirdiği için hiçbir detayı hatırlamıyor.

Necla ve Metin Büyükşen Cinayeti – Şüpheliler Uğur Büyükşen ve Gelin Betül Büyükşen

Müge Anlı ve ekibi Metin ve Necla Büyükşen çiftinin katillerini ararken ortaya atılan iddialar birbiri ardına geliyor. Müge Anlı konuyu yakından takip ederken, Metin ve Necla Büyükşen’in katilleri hakkında kafasında bir şeylerin şekillenmeye başladığını bildiriyor. Bugün gerçekleşen konuşmalar ve sunucu Müge Anlı’ın sorularına cevap veremeyen Uğur Büyükşen Stüdyoyu Terk Etti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et