Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Kimdir? Türkiye Değişim Partisi İletişim adresi?

Son zamanlarda üyesi oldukları siyasal partilerle fikir ayrılıklarına düşen siyasetçiler kendilerine yeni bir yol çizerek siyasal parti kurmaktadırlar. Türkiye Değişim Partisi de onlardan bir tanesi. İşte Türkiye Değişim Partisi hakkında merak edilenler.

Türkiye Değişim Partisi

Türkiye Değişim Partisi Kim Tarafından Kurulmuştur?

Türkiye Değişim Partisi eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül tarafından 17 Aralık 2020 tarihinde kurulmuştur. Kurulduğu yıl itibari ile genel başkanlığını da Mustafa Sarıgül üstlenmiştir. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan Sarıgül günümüze kadar Sosyaldemokrat Halkçı Parti, Demokrat Sol Parti, Cumhuriyet Halk Partisi gibi partilerde görev almıştır.

Mustafa Sarıgül

Mustafa Sarıgül Kimdir? Kaç Yaşındadır?

Türk iş adamı ve siyasetçi Mustafa Sarıgül 15 Kasım 1956 yılında doğmuştur. Marmara Üniversitesi mezunu olan Sarıgül 1987-1994 yıllarında İstanbul milletvekilliği yapmış aynı zamanda 1999-2014 yılları arasında İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı görevini üstlenmiştir.

Türkiye Değişim Partisi’nin İletişim adresi:

https://tdp.org.tr/bize-ulasin/ adresinden iletişim kurabilirsiniz.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et