Tuncer Ustael Kasten Adam Öldürmekten Tutuklandı

Palu Ailesinden Tuncer Ustael Kasten Adam Öldürmekten Tutuklandı

Tuncer Ustael ve Eşi emine Ustael
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro – Tuncer Ustael Kasten Adam Öldürme Suçundan Gözaltı Tuncer Ustael ve Eşi emine Ustael

Tuncer Ustael Tutuklandı

Tuncer Ustael Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gözaltına alındı. Haftalardır Meryem ve Melike Tahnal cinayetini aydınlatmaya çalışan Müge Anlı, çok sayıda delil ele geçirerek Tuncer Ustael ve Eşi Emine Ustael’e yönelik sorular sordu. Palu ailesinden çiftin verdikleri çelişkili yanıtlar üzerine ilk ifadeleri ile çelişen yalanlar seyirciyi çileden çıkartıyordu.

Tuncer Ustael ve Eşi emine Ustael
Tuncer Ustael ve Eşi emine Ustael

Kocaeli’nde gösterdikleri yer üzerinden arama yapan Kocaeli Cinayet Büro Ekipleri, kepçelerle yapılan detaylı arama sonucu kemiklere rastlamıştı. Havva Palu’nun da çelişkili ifade vermesi olayları iyice çığrından çıkarırken, hocalık ve büyü yaptığı söylenen, aynı zamanda iki kişinin kaybı ve çocuk istismarı ile suçlanan Tuncer Ustael, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kelepçe takılarak tutuklandı.

Müge Anlı Seyirci
Müge Anlı Seyirci Alkışlarla Emniyeti Kutladı
Müge Anlı ve Tuncer Ustael
Müge Anlı Tuncer Ustael
Tuncer Ustael – Kocaeli Cinayet Büro Ekipleri Tarafından Götürülüyor

Ne Olmuştu ?

 ’da Çözülüyor. Ailenin Yaptıkları Dehşet Verici.  Programında şok verici olaylar yaşanıyor. Baş Şüpheliler ise , Tuncer Ustael ve eşi .  Kendi çocuğu ve yeğeni kaybolan Tuncer Ustael ve  eşi  yıllar boyu insanları dolandırdığı ve  ile cin çıkardıkları bahanesiyle  tahnal’ın katili olduklarından şüpheleniliyor. İş makinaları ile  ilinde aramalar yapılıyor ve  ile tacizde bulunduğu neredeyse kesin olan Tuncer Ustael’in bakış, hareket ve tavırları dikkat çekiyor. Ortadan kaybolan Meilike ve Meryem’in neredeyse öldüğüne emin olan , cinayetleri Palu Ailesinin işlediğini düşünüyor. Cinayet,  ve insan alıkoymaya kadar bütün suçları işleyen , Müge Anlı’nın sorduğu sorularla ifşa edildi. Türkiye’nin gündemine oturan bu olaylar zincirinde Müge Anlı, sosyal medyada da en çok konuşulan konular içerisinde yer aldı.

Havva Palu

Palu Ailesi Kimlerden Oluşuyor ?

Palu ailesi Harun ile Hava Palu’dan oluşuyor. Harun Hava çiftinin Fatih, İsa, Emine, Meryem ve Ayşe Melek adında 5 çocukları var. Emine, Tuncer Ustael ile evlenirken Meryem de Ahmet Bey ile evleniyor. Tuncer Ustael’in kayınbiraderi İsa’ya eniştesi Ahmet’i öldürttüğü iddia ediliyor. Bu suçu ise ailenin babası Harun Palu üstleniyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et