Tunceli’de Taciz! Çok Sayıda Erkek Çocuğuna İstismar… Şehir Ayağı Kalktı!

Tunceli’de Şehir Ayağı Kalktı! Çok Sayıda Erkek Çocuğuna İstismar Halkı Sokağa Döktü!

Tunceli’de 42 yaşında ki Harun Y.’nin Pertek ilçesinde, çok sayıda erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıkmıştı. Harun Y. ile bir şüphelinin, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmasının ardından, bugün ifade işlemi tamamlanan diğer şüpheli de mahkemece tutuklandı. İsimleri açıklanmayan tutuklu iki kişinin, önceki yıllarda Harun Y.’nin cinsel istismarına uğradıkları iddia edildi. Pertek ilçesinde ise yüzlerce kişi sokağa çıkıp duruma tepki gösterdi.

Tunceli Erkek Çocuklarına İstismar Harun Y.

Harun Y.’nin Bilgisayarında Çocukları İstismar Ettiği Görüntüler Ortaya Çıktı!

Gözaltına alınan Harun Y.’nin telefon ve bilgisayarında jandarma ekiplerince yapılan incelemede çok sayıda erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu görüntülere ulaşıldı. Jandarmadaki sorgunun ardından Harun Y. ile bir şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, ismi açıklanmayan diğer şüpheli de jandarmadaki sorgusunun tamamlanmasıyla bugün çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Harun Y. Hakkında Takipsizlik Verilmiş!

Jandarmanın yürüttüğü soruşturma kapsamında, isimleri açıklamayan tutuklu iki şüphelinin önceki yıllarda Harun Y.’nin istismarına uğradıkları iddia edildi. Jandarma ekipleri, Harun Y.’nin cep telefonunda yaptığı incelemede şu ana kadar beş erkek çocuğunu mağdur olarak tespit etti. Ekipler, soruşturmayı sürdürürken, Harun Y.’nin 2018’de Pertek’te zihinsel engelli bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla Pertek Cumhuriyet Savcılığı’nca hakkında takipsizlik kararı verdiği öğrenildi. Harun Y. hakkında verilen takipsizlik kararının, yeni başlatılan soruşturma kapsamına alınacağı bildirildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et