Tülin Beygirci’yi 50 Bıçak Darbesi ile Öldüren Oğlu İlk Duruşmaya Çıktı!

Bursa Gemlik’te Kumla Mahallesinde, yaşanan cinayet olayı kan dondurdu. 48 yaşında ki Tülin Beygirci, 11 Eylül 2019 akşamı 50 bıçak darbesiyle öldürülmüş olarak evinde bulunmuştu. Tülin Beygirci’nin katili öz oğlu çıktı. Tülin Beygirci, işe gitmeyince mesai arkadaşları tarafından merak edilmiş, İhbar üzerine eve giren polis ekipleri, 50 yerinden bıçaklanarak öldürülen Tülin Beygirci’nin cesedini bulmuştu. Tülay Beygirci’nin katili oğlu çıkmıştı. Genç kadını öldüren oğlu öldürdükten sonra onun kanıyla elbise dolabına, “Bu mahallenin onuru var'” yazmıştı. Üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Berke Karasu ilk duruşmada, “Hala kendimi toparlayamadım. Geceleri uyuyamıyorum” dedi.

Berke K. – Tülin Beygirci

Bursa Gemlik’te Kumla Mahallesinde, yaşanan cinayet olayı kan dondurdu. 48 yaşında ki Tülin Beygirci, 11 Eylül 2019 akşamı 50 bıçak darbesiyle öldürülmüş olarak evinde bulundu. 

Tülin Beygirci
Tülin Beygirci

Tülin Beygirci’nin çalıştığı fabrikaya gitmemesi üzerine fabrikadan arandığı, ulaşılamaması sonrasında fabrika servis şoförünün eve gönderildiği kaydedildi. Kapı çalınınca da ulaşılamayınca, emniyete haber verilmişti.

İtiraf Etmişti

Polisin güvenlik kamerası görüntülerini izlettiği Berke Karasu, annesini kendisinin öldürdüğünü itiraf etti. Karasu, mezun olamadığı için annesinin baskısından çekindiğini cinayeti de bu nedenle işlediğini söyledi. Hedef şaşırtmak ve cinayeti namus meselesi gibi göstermek için elbise dolabına annesinin kanı ile “Bu mahallenin onuru var” diye yazdığını bildirdi. Tutuklanan Berke Karasu, Bursa E tipi Cezaevi’ne koyuldu.

“Kendimi Toparlayamadım”

Bursa 14’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakkında ‘Yakın akrabayı öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan Berke Karasu’nun yargılanmasına başlandı. Bursa E Tipi Cezaevi’nden SEGBİS’le bağlandığı duruşmada Berke Karasu, “Hakim Bey, hala olaydan dolayı kendimi toparlayamadığım gibi geceleri uyuyamıyorum. Kendimi toparladıktan sonra savunma yapacağım” dedi. Karasu’nun avukatı da müvekkilinin olayın etkisi altında olduğunu, tanık olarak annesiyle arasındaki diyalogu bilen okul arkadaşlarının, mahkemeye çağırılarak dinlenmesini istedi. Mahkeme heyeti, Karasu’nun tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et