Tuğba Ekinci Ekrem İmamoğlu’nu Tehdit Etti

O Şimdi Asker Canı Neler İster Şarkısı ile Ünlenen Şarkıcı Tuğba Ekinci İBB Seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Tehdit Etti

Şarkıcı Tuğba Ekinci, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nu hedef alarak ”Cesaretin varsa o eli tam kaldır, korkak olma bu kadar, onlar da sana kafayı atar oturursun aşağı” ifadelerini kullandı.

Tuğba Ekinci Ekrem İmamoğlu'na Tehdit
Tuğba Ekinci Ekrem İmamoğlu’na Tehdit

Ekrem İmamoğlu’nun gündem olan ve bazı basın organlarınca ‘tokat attığı’ iddia edilen esnaf ziyaretinin görüntülerini paylaşan Ekinci, “Ekrem İmamoğlu çok zorluyorsun iyi insan olmaya kendini içinden geldiği gibi ol cesaretin varsa o eli tam kaldır videolarını izlemek istemeyen gençlere korkak olma bu kadar onlar da sana kafayı atar oturursun aşağı” ifadelerini kullandı.

Tuğba Ekinci Ekrem İmamoğlu tehdit

“Çok Şımarttınız”

Ekinci ayrıca, yine aynı görseli bu sefer de “İnsanları tanımadan çok şımarttınız alın size İmamoğlu. Bu mu çok sabırlı çok kültürlü” notuyla paylaştı

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et