Tuba Büyüküstün’ü Kızdıran Olay! Sonunda İsyan Etti

Tuba Büyüküstün isyan etti: Delirdiniz herhalde!

Üç yıl aşk yaşadığı işletmeci Umut Evirgen’den sürpriz bir şekilde ayrılan Tuba Büyüküstün’ün, oyuncu ve yönetmen Cevdet Mercan ile birlikte olmaya başladığı iddia edildi. Büyüküstün, hakkında ortaya atılan “eski eşi Onur Saylak’ın da arkadaşı olan yönetmen Cevdet Mercan ile yeni bir aşka yelken açtığı” iddiasına tepki gösterdi.

Onur Saylak’tan boşandıktan sonra Umut Evirgen’le 3 yıl aşk yaşayan Tuba Büyüküstün hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Oyuncu hakkında yapılan haberde; Büyüküstün’ün, eski eşinin de arkadaşı olan yönetmen Cevdet Mercan ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü.

İddiaya göre; Büyüküstün ile Mercan, Bebek’te bir apartmandan el ele çıkarken görüldü.

Bu haber güzel oyuncuyu isyan ettirdi. Büyüküstün, flaş iddia hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

‘DELİRDİNİZ HERHALDE’ 

“Sizin saygısızlığınızdan mütevellit bu hakkı kendimde görüyorum. Delirdiniz herhalde! Nereye saldıracağınızı şaşırdınız! Bu kadar kolay mı insanlarla oynamak! Biraz bir göz atın vicdanınıza içinde bir şeyler kaldı mı diye. Çünkü vicdanın varsa insansındır.”

Tuba Büyüküstün ile 3 yıldır aşk yaşayan iş insanı Umut Evirgen de geçtiğimiz günlerde oyuncu Melisa Şenolsun ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

İkilinin ilişkileri tatil yaparken çekilen fotoğraflarıyla ortaya çıkmıştı.

AYRILIĞI TUBA BÜYÜKÜSTÜN AÇIKLAMIŞTI 

Geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından açıklama yapan oyuncu Tuba Büyüküstün, üç yıldır aşk yaşadığı işletmeci sevgilisi Umut Evirgen ile ayrıldığını duyurmuştu.

Büyüküstün, “Birkaç ay önce ayrıldık. Benim hayatımdaki varlığı ve değeri büyük. Mahremiyetimize saygı gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et