TTNet Hız Sorunu ve Çözümü

TTNet Hız Problemi ve Sorunu Nedir? Nasıl Çözülür? TTNet Hız Sorunu

TTNet abonelerinin belki de en sık karşılaştığı sorun türü internet hız sorunudur. Araştırma yaptığımızda İnternet Hız Problemi veya internet hız sorunu yazıp aradığımızda bu konu ile ilgili bir çok şey çıkmakta ama soruna maalesef çare olmamaktadır. 444 0 375’i arayıp şikayetçi olduğunuzda da hat değerleriniz normal efendim yanıtı alırsınız. Sürekli internetle işi olan ve sürekli internet kullanan insanlar zaman zaman hızın düşüp artması ve kopma sorunları nedeniyle büyük rahatsızlıklar yaşamaktadır. İşte TTNet hız Sorununun Nedenleri ve Çözümleri, TTNET hız sorunu, internet hızım neden düşük?

TTNet Hız Problemi, TTNet Hız Sorunu, TTNet Düşük Hız Sorunu, TTNet Hız Sorunu Çözümü, TTNet Hız Problemi Çözümü
TTNet Hız Problemi, TTNet Hız Sorunu, TTNet Düşük Hız Sorunu, TTNet Hız Sorunu Çözümü, TTNet Hız Problemi Çözümü

TTNet Hız Sorunu ve Çözümü

Öncelikle bu sorunun kaynağını tam olarak bulabilmek için “Wireless Adaptörü” kullanıyorsanız adaptörünüzü, kullanmıyorsanız kabloları bir kontrol edin. Daha sonra internet hız testi yapın bu testi bir çok siteden yapabilirsiniz. Ortalama aynı değerler çıkacaktır. İnternet bağlantınız olduğu için şanlısınız. Gelelim çözüme hiç öyle teknik zırvalara uğraşmayacaksınız, modeminizi sökün buzluğa atın 10 dk bekleyin sonra tekrar takın ve bir kez daha hız testi yapın internetim hiç bu kadar hızlı olmamıştı diyecekseniz. Çünkü TTNet’in verdiği modemlerde ısınma sorunu var ve bu sorun yaz aylarında daha çok artıyor. Bu da TTNet’te hız sorunu ve problemi yaşamanıza neden oluyor. Artık internet hız probleminiz çözüldü şimdi modeminize kalıcı bir çözüm bulabilmek için bir fan ayarlayın yada oturup kendiniz yelleyin, TTNet’in verdiği modem ilgi ister sevgi ister şevkat ve hizmet ister. 🙂 Buyrunuz buda Modem…

TTNet HIZ SORUNU
TTNet Hız Sorunu ve Çözümü, TTNet Hız Problemi

Hız Testi İçin Buraya Tıklayın… https://www.hiztesti.com.tr/

Sorununuz Hala Çözülmedi Mi? TTNET Hız Sorunum Çözülmedi

Eğer Sorununuz Çözülmediyse google İnternet Hız Problemi, İnternet Hız Sorunu, İnternet Hızım Neden Düşük gibi sorguları aratıp başka çözümlere bakabilirsiniz fakat büyük ihtimalle bu sefer sorun sizde değildir. Ayrıca ek olarak wireless anteninde sorun olabilir mobil olarak hız testi yapıp daha sonra kablolu olarak da internet hızına bakabilirsiniz. Hat değerleriniz normal olabilir fakat modem az internet gönderiyor olabilir. Böyle bir durumda TTNET’i arayayarak gelip kontrol etmelerini isteyebilirsiniz. Elektrik kesintileri ve ısınma nedeniyle modemler bozulabilmektedir.

Ayrıca Şunu da Belirtmek İsterim!!! Yazı Güncellemesi

Ayrıca Şunu da belirtmek isterim ki maalesef yukarıda ki nedenlerde de çözüm bulamadıysanız ve sözleşmeniz devam ediyorsa ( Ne yazık ki) benim sözleşmem 2021’e kadar bir daha sözleşme tqrihi geldiğinde asla yenilemeyin bazı bölgelerde TTNET gerçekten de sorunlu. Size internet hızı, tivibu ve telefon dakikası da hediye ederler falan kabul etmeyin. Mesela yaşadığım yerde en iyisi KabloNet diyorlar. Apartmanda komşulara da sorduğumda TTNET’e ilk başta internet için abone olduklarını fakat kullanamadıkları için sözleşme bitiminden sonra değiştirdiklerini söylüyorlar. Bir tek ben TTNET kullanıyorum fakat bu bölgeye yeni taşındığımız için tecrübesizliğimize geldi. Tivibu kullandığım için bir de tercih ettim ama KobloNet’te de Koblolu TV var. Zaten Tivibu’da bağlantısını internet üzerinden aldığı için internet yavaş olunca ses geriden geliyor. Tivibu cihazını aç kapat sonra 444 0 375’i ara “Efendim Bizde Değil Sorun Modem Arayüzünüz de Hızınız Normal” gibi bir yanıt ile geri çevril. Maalesef bugün bir kez daha tecrübe ettim. Şu anda da korkarak yazıyorum çünkü her an internet gidebilir ve yazdıklarım uçabilir. Benim için TTNET pişmanlıktır. Bölgenizde sık kullanılan internet servislerini tercih etmenizde yarar vardır. Çünkü insanlarda artık biri olmayınca diğerine sonra ötekine geçiyorlar. Fakat dikkat başka İnternet Sağlayıcıları ile de uzun süreli sözleşmeler yapmayın sözleşmeleri mutlaka değerlendirin. TTNET’ten kaçarken başka yağmura tutulmayın. Geçmiş Olsun Diliyorum. Bu da 30 kere TTNET’i aradıktan Modem değiştikten ve 20 defa arıza kaydı oluşturduktan sonra ki kablo ile bağlantı internet hızım!

TTNET Hız Problemi

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et