Trump 17 Şehidimizin Katiline Teşekkür Etti!

ABD Başkanı Donald Trump 17 Şehidimizin Failine Teşekkür Etti

ABD Başkanı Donald Trump, Twitter’dan, Abdullah Öcalan’ın “manevi evladım” dediği ve asıl adı Ferhat Abdi Şahin olan Aktütün saldırısı faillerinden YPG Komutanı Mazlum Kobani’ye teşekkür etti.

ABD Başkanı Donald Trump
ABD Başkanı Donald Trump

ABD Başkanı Donald Trump, Suriye’deki ateşkesin ardından kurulan güvenli bölgeye ilişkin bugün yaptığı açıklamanın ardından Twitter’dan, Abdullah Öcalan’ın “manevi evladım” dediği ve asıl adı Ferhat Abdi Şahin olan Aktütün saldırısı faillerinden YPG Komutanı Mazlum Kobani’ye teşekkür etti.

Güzel sözlerin ve cesaretin için teşekkürler General Mazlum

Trump, SDG Basın Ofisi’nden Mustafa Bali’nin tweetlediği Kobani’nin açıklamalarını paylaştıktan sonra “Güzel sözlerin ve cesaretin için teşekkürler General Mazlum. Lütfen en içten duygularımı Kürt halkına ulaştır. Yakında görüşmeyi dört gözle bekliyorum” diye yazdı.

Başkan Trump SDG ile ortaklığı

Bali, Kobani’nin Trump ile görüşerek ona teşekkür ettiğini paylaşmış, “Başkan Trump SDG ile ortaklığını ve çeşitli ortamlardaki desteğini sürdürmeye söz verdi” açıklamasını iletmişti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et