Trendyol’dan Sonra Şimdi de Hepsi Burada’da İndirim Fırsatı!

Online Alışveriş Siteleri Sürekli Olarak İndirim Kampanyaları Düzenliyor

E-Ticaret Siteleri Ardı Ardına İndirim Kampanyaları Düzenliyor. Önce Trendyol.com indirim günleri düzenlemişti şimdi ise Hepsiburada.com 21 Kasım’da saat 21:00’de büyük indirim gününe hazırlanıyor. Efsane Cuma adı verilen kampanyada hepsiburada.com yüzde 50’ye varan indirimler sunacağını vaat ederken büyük e-ticaret siteleri arasında ki rekabette iyice hız kazandı.

Online Alışveriş Siteleri - Hepsiburada.com, Trendyol
Online Alışveriş Siteleri – Hepsiburada.com, Trendyol

Büyük e-ticaret ve online alışveriş siteleri arasında giren trendyol.com geçtiğimiz hafta 9-10-11 Kasım tarihleri arasında indirim günleri düzenlemiş ve yaklaşık 15 milyon kişiyi alışveriş sitesine çekmişti. Büyük kazanç sağlayan trendyol.com’un ardından bir başka dev e-ticaret ve online alışveriş sitesi hepsiburada.com 21 Kasım Cuma günü saat 21:00’da “Efsane Cuma” adını verdiği kampanyasını ve indirimini duyurdu.

Trendyol” gibi hepsiburada.com adlı internet sitesi de reklam ve kampanya yatırımlarına başladı. E-ticaret siteleri arasında ki rekabet ise iyice artacağa benziyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et