Trendyol.com, Trendyol İndirim Günleri ve Trendyol Markaları

Trendyol Nedir? Trendyol’un Geçmişi ve Trendyol İndirim Günleri!

“Trendyol” isimli firma 2010 yılında kuruldu ve gün geçtikçe büyüyor. Daha önce giyim alanında faaliyet gösteren firma Türkiye’nin en büyük alışveriş sitelerinden biri olma yolunda ilerliyor. Trendyol.com, bu süreçte büyük raklam yatırımları ve geniş bir marka yelpazesi sunarak n11.com, aliexpress.com ve hepsiburada.com gibi büyük alışveriş siteleri arasına girdi.

Trendyol, Trendyol.com, Trendyol Geçmişi, Trendyol İndirim Günleri, Trendyol Markalar
Trendyol, Trendyol.com, Trendyol Geçmişi, Trendyol İndirim Günleri, Trendyol Markalar

2019’da 9-10-11 Kasım’da indirim günleri düzenleyen e- ticaret sitesi Trendyol.com 3 gün boyunca yaklaşık 15 milyon kişiye ulaştı. Trendyol, moda ve e-ticaret konusunda bu atılımını ise 2018 yılında Alibaba Group’un büyük yatırımı sayesinde elde etti. “2018 yılında Alibaba, Türkiye’nin bugüne kadarki en büyük internet yatırımını yaparak yatırımcımız ve stratejik ortağımız oldu.” açıklamasının yapıldığı Trendyol.com’da ise şu kategoriler yer alıyor;

Trendyol.com Ürün Kategorileri

  • KADIN
  • ERKEK
  • ÇOCUK
  • AYAKKABI & ÇANTA
  • SAAT & AKSESUAR
  • KOZMETİK
  • EV & YAŞAM
  • ELEKTRONİK
  • SÜPERMARKET

Trendyol İndirimi Ne Zaman?

Trendyol.com’un 9-10-11 Kasım tarihlerinde yaptığı indirimler sona erdi. Fakat Trendyol’un 29 Kasım’da tekrardan indirim günleri düzenleyeceği öngörülüyor. Trendyol.com geçtiğimiz günlerde düzenlenen indirim günlerinde 15 milyona yakın satış yaparken, site yoğunluktan ulaşılamaz hale bile geldi. Her yıl yakın tarihlerde ve yılın bazı aylarında Trendyol, düzenli olarak indirim günleri düzenliyor.

Trendyol
Trendyol

Trendyol Markaları

Moda, Giyim, Aksesuar, Ayakkabı hatta Süpermarket alışverişi imkanı sunan Trendyol.com’un markalarını ise şu bağlantıya giderek görebilirisiniz. CTRL+F tuşları ile istediğiniz markanın olup olmadığını aratabilirsiniz.

https://www.trendyol.com/markalar

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et