Trabzonspor Galatasaray’ı 3-1 Yenerek Yarış Dışı Bıraktı

Trabzonspor Galatasaray’ı yarış dışında bıraktı!

Süper Lig’in 30. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Galatasaray’ı 3-1 yenerek lider Başakşehir’i takibini sürdürdü.

Galatasaray, Trabzonspor yenilgisiyle liderin 11 puan gerisine düştü. Trabzonspor ise Başakşehir’in ardından şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

Trabzonspor Galatasaray'ı yarış dışında bıraktı

Cüneyt Çakır, Feghouli’nin yerde kaldıktan sonra Da Costa’ya müdahalesini izlemek için VAR’a gitti. İncelemenin ardından Feghouli kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Feghouli, Süper Lig kariyerindeki iki kırmızı kartı da Trabzonspor’a karşı gördü.

Sosa penaltıdan attı

Trabzonspor Galatasaray'ı yarış dışında bıraktı

Trabzonspor, 40. dakikada VAR incelemesinin ardından penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Jose Sosa takımını öne geçirdi.

Trabzonspor Galatasaray'ı yarış dışında bıraktı

Trabzonspor, 70. dakikada Novak ile deplasmanda farkı ikiye çıkardı.

Uzatmalarda 2 gol

Galatasaray, 90+3. dakikada Seri’nin penaltıdan attığı golle farkı bire indirdi. 90+5’te Sörloth yeniden farkı ikiye çıkardı ve maçın skorunu belirledi.

Bu sonucun ardından Trabzonspor, puanını 61’e çıkartarak lider Başakşehir’i takibini sürdürdü. Galatasaray ise 52 puanla 4. sırada kaldı.

Yusuf Yazıcı da geldiLille forması giyen Yusuf Yazıcı da karşılaşmayı tribünden izledi. Galatasaray’da 6 eksik

Galatasaray’da Falcao, Fernando Muslera, Florin Andone ve Mario Lemina sakatlıkları, Adem Büyük ise cezası nedeniyle Trabzonspor’a karşı görev yapamadı. Monaco’nun geri çağırdığı Henry Onyekuru da kadroda yer almadı.

Ateş ölçümü yapıldıYeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında hakemler ile takımlar, ateşi ölçüldükten sonra stada alındı.

Türk Telekom Stadı’nda hakemler ile takımların giriş yaptığı kapıya sağlık ekipleri tarafından masa kuruldu. Karşılaşma için stada gelen hakemler, teknik ekipler, futbolcular ve takım görevlilerinin ateşi ölçüldü.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et