Tıp Öğrencisi Onur Alp Eker Neden Öldü? Otopsi Raporu…

Bayram ziyareti için Ankara Pursaklar’da dedesinin yanına gelen Onur Alp Eker, kaçan kurbanlığı ararken kaybolmuştu. 3 gün boyunca aranan tıp öğrencisi Onur Eker’in maalesef cansız bedenine ulaşılmıştı. Onur Alp Eker’in ön otopsi raporunda arı sokması veya beyin kanaması nedeniyle öldüğü düşünülüyor. Öte yandan Onur Eker’in dedesi ise bu iddiaları yalanladı. Ayrıca Onur Eker’in son görüntüleri olarak servis edilen görüntülerin torunu olmadığını söyledi. Peki Onur Alp Eker Neden Öldü?.

Onur Alp Eker, Onur Alp Eker Neden Öldü, Tıp Öğrencisi Onur Eker, Otopsi Raporu, Ölüm Nedeni
Onur Alp Eker, Onur Alp Eker Neden Öldü, Tıp Öğrencisi Onur Eker, Otopsi Raporu, Ölüm Nedeni

Tıp Öğrencisi Onur Alp Eker Nasıl Öldü?

20 yaşındaki Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Onur Alp Eker Ankara Pursaklar’a dedesinin yanına bayram tatili için geldi. Kurban bayramının ilk günü kaçan kurbanlık koyunu aramak için gitti. Fakat kendisinden bir daha haber alınamadı. Kayıp tıp öğrencisinin 3 gün sonra ise cansız bedenine ulaşıldı. Olay basına yansırken kayıp gencin neden öldüğü büyük bir soru işaretine dönüştü. Onur Eker’e ait ön otopsi raporu geçtiğimiz günlerde açıklandı. Gencin vücudunda çok sayıda arı iğnesi izine rastlandığı açıklandı. Onur Alp Eker’in ölümü ile ilgili dedesi basına açıklamalarda bulundu. Kayıp tıp öğrencisinin dedesi, arı iğnesi izi olmadığını ve basında yer alan görüntülerin gerçek olmadığını söyledi.

Görüntülerde Olan Kişi Onur Eker Değildi!

Onur Alp Eker’in dedesi Zühtü Erdoğan basında yer alan görüntülerde ki kişinin torunu olmadığını söyledi. Ayrıca dede arı sokması nedeniyle torununun ölmüş olabileceği iddialarını yalanladı. Torununu yanlış yerde aradıklarını söyleyen Zühtü Erdoğan, “Arı ısırığını bırakın sinek ısırığı dahi yok” dedi.

Onur Alp Eker’in Kesin Ölüm Nedeni Ne?

Tıp Öğrencisi 20 Yaşındaki Onur Alp Eker’in beyin kanaması veya da arı sokması nedeniyle öldüğü düşünülüyor. Fakat gencin kesin ölüm nedeni henüz bilinmiyor. Onur Eker’in kesin ölüm nedeni ise Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan son otopsi raporundan sonra ortaya çıkacak.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et