Terör Örgütü PKK’nın Elinde Başka Rehineler Var mı?

Saygı Öztürk: Terör Örgütünün Elinde Başka Rehine Var mı?

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, Gara operasyonuna ilişkin kaleme aldığı bugünkü yazısında, “Bölücü örgütün kaçırdığı ve halen elinde tuttuğu kişiler var mı?” sorusunu gündeme getirdi.

Saygi Öztürk bugünkü yazısında Gara operasyonunu ele aldı: Daha önce çıkarılan söylentilerde sivil-resmi 24 kişi deniliyordu” diyen Öztürk, “Bu konuda yöneltilen 10’u aşkın önergede “Kaç kişi?” sorusuna daha önce de hiç cevap verilmedi. Dileriz, başka yoktur” diye yazdı.

Geçmişte kaçırılan asker, polis, kamu görevlisi ve vatandaşlar için her zaman operasyon yağılmadığını; bazı derneklerin, siyasilerin veya kanaat önderlerinin devreye girmesiyle kurtarmalar yapıldığını ifade eden Öztürk, “Evet, 16 güvenlik görevlimiz şehit edildi. Evet, çok üzücü. Ama bu olay üzerinden Türk Milleti’nin gözbebeği olan Silahlı Kuvvetlerimiz’i yıpratmayalım. Cumhurbaşkanları, kabineler gelir geçer ama devlet ve ordu bakidir” diye yazdı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et