Tepki Çeken Tweet’leri Nedeniye MasterChef’ten Diskalfiye Edilen Uğur Yılmaz’dan Hamle

MasterChef’ten diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz’den dikkat çeken hamle

‘MasterChef Türkiye 2020’de 14 hafta geride kaldı, 8 yarışmacı şampiyonluk için mücadele veriyor. Tepki çeken tweet’leri nedeniyle diskalifiye edilen yarışmacı Uğur Yılmaz Deniz’den flaş bir hamle geldi.

TV8’de ekranlara gelen ‘MasterChef Türkiye 2020’, geçtiğimiz günlerde ‘diskalifiye’ haberi ile gündeme geldi. Kanalın patronu ve yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı, son 8’e kalan Uğur Yılmaz Deniz’in, ‘MasterChef’le ilişiğinin kesildiğini duyurdu.

Başarılı televizyoncu, “Uğur Yılmaz Deniz isimli yarışmacının sosyal medyada kullandığı terbiye sınırlarını aşan paylaşımları nedeniyle MasterChef yarışmasıyla ilişiği kesilmiştir” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz yıllarda yaptığı paylaşımlar nedeniyle tepkilerin odağında yert alan MasterChef Uğur, sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

Uğur Yılmaz Deniz, söz konusu tweet’lerinin ortaya çıkmasından sonra sosyal medya hesaplarında ciddi ölçüde takipçi kaybı yaşadı.

Son 8’e kalmasına rağmen yarışmaya veda edeceği duyurulan Uğur’un, Instagram hesabını yorumlara kapatması dikkat çekti.

“MASTERCHEF’TE AŞK VAR”

‘MasterChef 2020’ yarışmasından elenen yarışmacılardan Berker Başmanav’dan, Uğur ve Tanya iddialarını beraberinde getiren çok konuşulacak bir itiraf gelmişti. Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın ‘Mücbir Sebepler’ programına katılan Berker, “MasterChef’te aşk var” demişti.

SÜRPRİZ İKİLİ UĞUR VE TANYA MI? 

Berker’in “Kavuşmalarına az kaldı” sözleri, “Uğur Yılmaz Deniz ve Tanya Kilitkayalı aşk mı yaşıyor?” sorusunu akıllara getirmişti.

Yarışma boyunca çok yakın olan Uğur ve Tanya’nın aşk yaşadığı haberleri daha önce de gündeme gelmişti. Berker’in flaş sözleri, Tanya ve Uğur aşkı olarak yorumlandı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et