Tarkan’ın İkinci Çocuğunun Adı Ali Tarkan Olacak!

Ünlü Megastar Tarkan’ın ilk çocuğu Liya Tevetoğlu’ndan sonra ikinci çocuğu da çok yakında dünyaya gelecek. İsmi ise Ali Tarkan Olacak!

Megastar Tarkan’ın Pınar Tevetoğlu ile evliliğinden Liya Tevetoğlu isimli bir kız çocukları olmuştu. İkinci çocuklarını yakında kucaklarına alacak Tarkan ve Pınar Tevetoğlu çiftinin ikinci çocuklarının ismi ve cinsiyeti ise belli oldu.

Tarkan'ın İkinci Çocuğu,Ali Tarkan Tevetoğlu, Tarakn ve Pınar Tevetoğlu
Tarkan’ın İkinci Çocuğu,Ali Tarkan Tevetoğlu, Tarakn ve Pınar Tevetoğlu

Bir magazin programında yer alan bilgilere göre Tarkan Tevetoğlu ve Pınar Tevetoğlu’un ikinci çocuğu erkek olacak ve çocuğun ismi Ali Tarkan Tevetoğlu olacak. Tüm Türkiye tarafından sevilerek dinlenen ve hayranlık duyulan Tarkan ve Pınar çiftine bu haber sonrası sosyal medya üzerinden tebrik mesajları yağarken, magazin dünyasından haberler veren Onur Akay, Tarkan’ın ikinci çocuğu ile ilgili şu açıklamayı yaptı.

 “Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu biliyorsunuz ikinci çocuklarına hamile. Almanya’da sağlıklı bir hamilelik geçiren Pınar Hanım, bu sefer erkek çocuk dünyaya getirecek. Küçük Tarkan geliyor ve öğrendiğim bilgiye göre bebeğin adı Ali Tarkan olacak” 

Onur Akay

Öte yandan Tarkan’ın kızı Liya Tevetoğlu’da magazin dünyası tarafından büyük ilgi ile karşılanmıştı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et