Survivor All Star Birincisi Nisa Bölükbaşı Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Survivor All Star 2022’nin şampiyonu Nisa Bölükbaşı oldu. Peki Nisa Bölükbaşı Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Boyu Kaç? Kilosu Kaç? Sevgilisi Kim?

Nisa Bölükbaşı Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boyu Kaç, Kilosu Kaç
Nisa Bölükbaşı Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boyu Kaç, Kilosu Kaç

2 Temmuz 1998 tarihinde Prag’da dünyaya geldi. Nisa Bölükbaşı’nın babası Türk ve Boşnak asıllı, annesi ise Çek asıllıdır. Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başlayan Nisa Bölükbaşı 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti’ndeki en iyi yüzme takımında yer almaya başladı. Aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edilen Nisa Bölükbaşı dağlar Prag’dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı. Survivor Nisa’nın sporla ilişkisi bununla da bitmiyor. 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka’da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu. Bunun yanında voleybol oynamaya başladı.

Takımının en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 2018’de Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. Nisa Bölükbaşı 2018’de mimarlık okumaya başladı. Okulu için voleybolu bırakmak zorunda kalan Nisa Bölükbaşı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor. Survivor Nisa Bölükbaşı 1.70 cm boyunda ve 60 kilodur. Survivor 2022 yarışmacılarından Ogeday Girişken ile ilişki yaşamaktadır. 

Survivor All Star 2022 Birincisi Oldu!

Nefeslerin kesildiği Survivor All Star yarışması 6 ayın ardından bugün sona erdi. Survivor 2022 şampiyonu olabilmek için aylardır mücadele edilen maratonun sonunda Ayşe Yüksel ve Batuhan Karacakaya’nın yarı finalde elenmesinin ardından Adem Kılıççı ile Nisa Bölükbaşı final koltuğuna oturdu. Tersane İstanbul’da gerçekleştiren Survivor All Star’ın büyük final gecesinde SMS oylaması sonuçları canlı yayında Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Sonuçlara göre, Survivor All Star 2022’nin şampiyonu Nisa Bölükbaşı oldu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et