Sünnet Düğününe Twerkçi Çağırdılar!

Sünnet Düğününe “Twerk” Yapan Kadın Çağırdılar

Ünlü sosyal medya paylaşım sitesi Twitter üzerinde yayınlan bir videoda muhtemel olarak Türkiye’de düzenlenen bir sünnet düğününde bir kadın “Twerk” adı verilen dansı yapıyor. Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında dans eden kadın sünnet çocuğu ile birlikte videoya alınıyor. Videoyu twitter üzerinden paylaşan mert adını kullanan @esex2 adlı hesap ise şu yorumu yaparak paylaşım yaptı. “Bu nasıl bir ortam amk Çocuğun ara ara heyecanlanmasına yarıldım shshshs”. Olay yaratan video ise internette dağılmaya devam ediyor. İşte O Video…

SÜNNET DÜĞÜNÜNE TWERKÇİ ÇAĞIRDILAR
SÜNNET DÜĞÜNÜNE TWERKÇİ ÇAĞIRDILAR

Çevredeki insanların utanarak yüzlerini kapaması ve arkalarını dönmeside dikkat çekerken, düğünde çok sayıda çocuğun bulunduğu ve bunun bir istismar olabileceği de konuşuldu. Fakat videoyu paylaşan kullanıcı hukuki bir durum doğurmadığına dair açıklama yaptı. Ayrıca sünnet düğününe “twerkçi” çağıran “muhazafakar baba” yorumları da yapıldı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et