Spinning Top Ne Demek? Topaç Nedir? Fırıldak Nedir?

Spinning Top Nedir? Topaç Nedir? Fırıldak Nedir?

“Spinning Top”, “dönen fırıldak” anlamına gelir. Fırıldak yada Topaç olarak anılan çocukken hepimizin rast geldiği ve iple veya elde çevrilen oyuncaklara verilen addır. Kanadalı bir şirketin ilgisini çeken ve Spinning Top adı verilen oyuncak bizim tabirimizle Topaç veya Fırıldak tıpkı stres çarkı gibi dünyaya yayılıyor.

Spinning Top, Topaç, Fırıldak,
Spinning Top, Topaç, Fırıldak – Spinning Top Nedir? Topaç Nedir? Fırıldak Nedir?

Kanadalı Şirket Tüm Dünyaya Satıyor!

Forever Spin adlı şirket bu fırıldak tasarımlarına Spinning Top adını vererek titanyum, altın, çelik ve bakır gibi bir çok metal formunda üreterek dünyaya satıyor. Fiyatı ise hiç ucuz değil. Yaklaşık 2 cm boyutunda olan Spinnig Top yani fırıldak ortalama fiyatı ise 60 Doları buluyor.

Spinning Top, Topaç, Fırıldak,

Günümüz itibariyle 350 TL gibi bir rakama gelen bu oyuncaklar ise terapi ve rahatlama araçları olarak satılıyor. Fırıldağın çıkardığı ses ve uzun süre dönmesi nedeniyle tercih edilen bu ürün dünya genelinde oldukça yaygın bir ürün haline gelirken, Kanadalı şirketin bu ürünü bir dünya markası haline getirmekte ki başarısı ise şaşırtıyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et