Sözcü Gazetesi Almayın Diyen Erdoğan’a Özdil’den Olay Yanıt

Erdoğan’ın Sözcü gazetesi okumuyorum sözlerine Yılmaz Özdil’den olay yanıt

Sözcü gazetesinde yer alan bir haber üzerine Cuma namazı çıkışında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ben Sözcü gazetesini okumuyorum. Kimse de lüzumsuz yere buna para verip almasın” dedi. Erdoğan’ın sözleri sonrası Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, ironik bir cevap verdi.

Sözcü gazetesi bugün, “Umarız 2021 yılı, uğurladığımız 2020 gibi uğursuz geçmez” sözleriyle beraber “2020’nin torbasından felaket ve gözyaşı çıktı” başlığını manşetine taşıdı.

İddialar, Milat gazetesi muhabiri Özlem Doğan tarafından Ayasofya Camii’nde cuma namazının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a soruldu.

“KİMSE DE LÜZUMSUZ YERE BUNA PARA VERİP ALMASIN”

Soru üzerine Erdoğan ,“Çok teşekkür ediyorum. Ben Sözcü gazetesini okumuyorum. Kimse de lüzumsuz yere buna para verip almasın. Ayasofya 2020 yılının adeta taçlı yıldızıdır” cevabını verdi. 

SÖZCÜ MANŞETTEN TEPKİ GÖSTERDİ

Erdoğan’ın Cuma çıkışında yaptığı açıklamalarına yer veren Sözcü gazetesi, “Yandaş medyanın Ayasofya yalanı Erdoğan’a soruldu: Sözcü gazetesini okumuyorum, kimse de para verip almasın” sözlerini web sitesinde manşetine taşıdı.  

YILMAZ ÖZDİL’DEN İRONİK YANIT

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Twitter hesabından konuya ilişkin bir paylaşımda bulundu. Özdil paylaşımda, ” Hoşgeldin 2021 :))” dedi.

İşte o paylaşım:

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et