Soylu’nun ‘Adil Öksüz’ Açıklamasına CHP ve Nihal Olçok’tan Tepki!

Nihal Olçok’tan Soylu’nun Adil Öksüz çıkışına tepki

Nihal Olçok, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği “Adil Öksüz’ün yerini biliyoruz” açıklamasına tepki gösterdi. Olçok, “Bir seçim zamanı Apo gibi iade edilmek üzere, muhafaza mı ediliyor bir yerlerde?” dedi.

Soylu’nun açıklamaları sosyal medyada gündem olurken, 15 Temmuz darbe girişiminde eşini ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok, İçişler Bakanı’nın açıklamalarına tepki gösterdi.

CHP ANKARA MİLLETVEKLİ HALUK KOÇ’TAN TEPKİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir televizyon programında FETÖ firarisi Adil Öksüz için, “Nerede olduğunu biliyoruz” açıklamasını yaptı. Bakan Soylu’nun açıklamasına CHP’den ilk tepki Ankara Milletvekili Haluk Koç‘tan geldi.

Haluk Koç, sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Süleyman Soylu bey; FETÖ firarisi Adil Öksüz’ün nerede olduğunu biliyoruz. Ama bizde kalsın” demiş. Bizde kalacak hali yok ya, tabii ki bileceksiniz, kesin biliyorsunuzdur, sizde bir yerlerde kalıyordur. İyi koruyor musunuz bari?” ifadelerini kullandı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et