Songül Karlı Yeni Sezonda Müge Anlı’ya Çıkacak!

Şarkıcı ve TV sunucusu Songül Karlı,eski eşi Metin Yüncü’nün kendisini 20 milyon TL dolandırdığını iddia etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuracağını açıklayan Songül Karlı yeni açıklamasında Anlı ile görüştüğünü ve 3 hafta sonra Müge Anlı’nın canlı yayın konuğu olacağını söyledi.

Müge Anlı, Songül Karlı

Songül Karlı, Sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak açıklamada bulundu. Songül Karlı paylaştığı videoda “1,5 saat önce Müge ile konuştuk. Sağ olsun arkadaşım. Kendisi şu an tatile girdi ancak 3 hafta sonra programına katılacağım” ifadelerini kullandı.

Benim Gibi Dolandırılan İnsanlar Var!

Songül Karlı, 20 milyon dolandırıldığını söylerken, bunun hesabı verilmesi gerektiğini vurguladı. Karlı; “En azından benim gibi dolandırılan insanların olduğunu düşünüyorum. Çünkü benim bildiğim eski 2 tane eşi var zaten. Bunun sonu ne olur? En kötü nitelikli dolandırıcılıktan hapse girmiş olduğunuzu görürüm. Çünkü sizin yaptığınız bir çocuğun doğumunda takılan altınlarına kadar çalıp, kadının her şeyini kullanıp, bunu ailecek yapıp. Bunun içerisine herkes dahil. En azından tek taraflı konuşmamış oluruz. Ben hepsinin listesini vereceğim. Onlar da ya orada gelip konuşacak ya da telefonla bağlanacak” dedi.

Müge Anlı 3 Hafta Sonra Başlıyor…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı kısa bir süre içerisinde yeni stüdyosu ile yeni sezona başlayacak. Müge Anlı yeni stüdyo hazır olunca hemen yayına başlayacaklarını dile getirmişti. Yeni sezonun ise yaklaşık 3 hafta sonra Ağustos ayının sonuna doğru başlaması bekleniyor. Müge Anlı pandemi sonrası geri döndüğü yayında birçok kaybı ve cinayeti işleyerek çözülmesine katkıda bulunmuştu. Müge Anlı’nın sıkı takipçileri ise merakla yeni sezonu bekliyor…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et