Son Dakika…Vahim İddia Çin’de Corona Virüsünü İlk Tesbit Eden Doktor Bir Anda Yok Oldu

Corona virüsünü ilk bulan doktorlardan biriydi! Vahim iddia: Bir anda yok oldu

Corona virüsünün ortaya çıktığı Çin’de hastalığı ilk fark eden doktorlardan Ai Fen, yaşananlarla ilgili verdiği röportajdan sonra ortadan kayboldu.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan corona virüsü kısa sürede dünyaya yayılarak 42 bin kişinin ölümüne yol açtı. Hastalığı Aralık 2019’da tespit eden doktorlardan Ai Fen, Çin’de yayımlanan Renwu dergisine yaşananları anlatmıştı.

Hastaneye grip benzeri semptomlar gösteren çok sayıda hastanın geldiğini söyleyen Fen, hastaların test sonuçlarında ‘SARS corona virüsü’ ibaresinin gördü.

SAVUNMASINI ALMIŞLARDI

Dr. Ai Fen.

Hastane yönetimine ‘yalan bilgi yaymak’ ve ‘düzeni bozmak’ suçlamalarına karşı savunma yapan Dr. Fen, “Bu durumla ilgili çok baskı gördüm. Ancak neler olacağını daha iyi öngörseydim bunu umursamazdım. Mümkün olduğunca kişiye sesimi duyurmaya çalışırdım” dedi.

YAYINDAN KALDIRDILAR

Fen’in gündeme oturan röportajı kısa süre içinde yayından kaldırılarak yasak getirildi.

Doktorun o günden bu yana görülmediğini belirten Daily Mail, Fen’in ortadan kaybolma gerekçesinin tutuklanma ihtimali olabileceğini yazdı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et