Son Dakika…Sağlık Bakanı Koca Coronavirüs’te Son Durumu Açıkladı

Son dakika… Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Coronavirüs salgınında yeni verileri açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca coronavirüs ile ilgili yeni verileri açıkladı. Koca’nın açıkladığı verilere göre, Türkiye’deki vaka sayısı 7 bin 402’ye yükseldi, can kaybı ise 108 oldu.

son dakika
son dakika

Türkiye’de ilk vakası 11 Mart’ta açıklanan coronavirüsü (Covid-19) salgınında son durumu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı.

Koca sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu’nu, HER AKŞAM YENİLENEN VERİLERLE burada ve aşağıda paylaştığım linkte görebilirsiniz. Doğru ve detaylı bilgi bu iki kaynakta. covid19.saglik.gov.tr

16 HASTA DAHA HAYATINI KAYBETTİ

Bakan Koca’nın açıkladığı verilere göre ülkemizde bugün 16 hasta daha koronavirüsten hayatını kaybetti böylece ülkemizde salgından hayatını kaybeden sayısı 108’e yükseldi.

VAKA SAYISI 7 BİN 402’YE YÜKSELDİ

Bugün yapılan 7 bin 461 testin bin 704’ünün pozitif çıktığını duyuran Bakan, vaka sayısının da 7 bin 402’ye yükseldiğini belirtti.

445 HASTA YOĞUN BAKIMDA

Fahrettin Koca’nın paylaştığı tablodaki verilere göre koronavirüs salgını nedeniyle ülkemizde 445 hasta yoğun bakımda tedavi görürken entübe hasta sayısı ise 309.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et