Son Dakika…İngiltere Başbakanı Boris Johnson Yoğun Bakıma alındı

eni tip koronavirüs tedavisi gören İngiltere Başbakanı Boris Johnson, yoğun bakıma alındı.

son dakika
son dakika

Yeni tip koronavirüs tedavisi gören İngiltere Başbakanı Boris Johnson, yoğun bakıma alındı.

İngiltere’da Başbakanlık Sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, Başbakan Johnson’ın durumunun öğleden sonra kötüleştiği ve doktorların tavsiyesiyle St Thomas’ Hospital hastanesinin yoğun bakımına alındığı kaydedildi.

Dün gece hastaneye yatırılan Başbakan Jonsson Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda hastanede “rahat” bir gece geçirdiğini, moralinin “yerinde” olduğunu ve hükümet lideri olarak görevini sürdürdüğünü belirtti. Bununla birlikte hastanede müşahede altında tutulmaya devam edeceğini de sözlerine eklemişti.

Boris Johnson #StayHomeSaveLives✔@BorisJohnson

Last night, on the advice of my doctor, I went into hospital for some routine tests as I’m still experiencing coronavirus symptoms. I’m in good spirits and keeping in touch with my team, as we work together to fight this virus and keep everyone safe.

11 gün önce Covid-19’a yakalanmıştı

İngiltere Başbakanı’nın 11 gün önce yaptırdığı Covid-19 testi pozitif çıkmıştı. Bu süre zarfında Johnson başbakanlık görevini evinden sürdürmüştü.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et