Son Dakika… Antalya’da Yangın

Son dakika: Antalya’da yangın

Son dakika haberine göre Antalya’nın Kaş ilçesinde sazlık alanda yangın çıktı. Hızla yayıldığı öğrenilen yangının kontrol altına alınmaya çalışıldığı öğrenildi.

Antalya’nın Kaş ilçesinde yangın çıktı. Yeşilköy, Ova ve Kınık mahallelerinin kesiştiği Göl mevkiisindeki sazlık alanda etkili olduğu belirtilen yangının söndürülmesi için büyük çaba sarf edildiği aktarıldı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yoğun müdahalesine rağmen alevler yakındaki bir seraya ulaştı. Sıçrayan alevlerin söndürülmesinin ardından zarar gören seranın onarılmasına başlandı. Bölgede etkisini sürdüren kuvvetli rüzgar, ekiplerin müdahalesini güçleştiriyor. 

Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, yaptığı açıklamada, Çayköy Mahallesi Ovagölü mevkisindeki sazlık alanda başlayan yangının Yeşilköy Mahallesi Hayıtlı mevkisine kadar ulaştığını söyledi.

“YANGININ KAYNAĞI İLE İLGİLİ ARAŞTIRMA SÜRÜYOR” 

Yeşilköy Mahallesinde bulunan bir seranın yangından dolayı zarar gördüğünü ifade eden Yazıcı, İtfaiye ekiplerinin araçları sazlık alanın bataklık olmasından dolayı ulaşamadığından söndürme işleminin yapılmasında güçlük yaşanıyor. 3 itfaiye aracı, 2 belediye su tankeri ve 12 itfaiye eri ile yangına müdahale ediliyor, yangını söndürme işlemi devam etmektedir. Yangının kaynağı ile ilgili idari tahkikat sürdürülmektedir.” dedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et