Levent Babataş Kimdir? Kaç Yaşında? Mesleği Nedir?

Sevilen oyuncu Demet Evgar, 6 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Levent Babataş ile aile arasında bir nikah töreni ile evlendiler. Düğünleri yaz aylarında olacağı konuşuluyor. Merak edenler Evgar’ın sevgilisi Levent Babataş’ı tanımak için araştırmaya başladılar. Levent Babataş kimdir? Kaç yaşında? Mesleği Nedir? Ayrıntılar haberimizde…

Çiftler beraberliklerini evlilik ile taçlandırdılar..

Anne olmaya hazırlanan 41 yaşındaki sevilen oyuncu Demet Evgar‘ın çiçek detaylı aksesuarları ve dantelli fırfırlı gelinliği, sosyal medyada beğeni kazandı. Çift birlikte ömürlerinin sonuna dek dünya evine girmeye ”Evet” diyerek renkli fotoğraflarını hayranları ile paylaştılar.

Levent Babataş Kimdir?

Levent Babataş İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Erzincanlıdır. Yaşı ile ilgili net bir bilgi bulunmayan Babataş, Kadıköy’de bulunan İstek Semiha Şakir Lisesi’nde eğitimini tamamlamıştır. Levent Babataş, İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde eğitim almıştır. Bir alışveriş merkezinde ünlü bir markanın bayiliğini yapan Levent Babataş’ın bir önceki evliliğinden bir oğlu bulunuyor.

Levent Babataş’ın Hobileri

20 Ekim 2020 tarihinde Demet Evgar ve Levent Babataş’ın ev sahipliğini yaptığı ”Birebir Gastro Art” isimli butik bir restoran-bar işletiyorlar. Sosyal medyada sıkça lezzetli yemekler paylaşıyor. Eklektik mutfağının tatlarını kokteyl reçeteleriyle zenginleştiren bu mutfak, farklı disiplinlerden bir araya getirdiği çağdaş sanatçıların sergileriyle de misafirlerinin ruhlarına hizmet etme yolculuğunda…

Babataş, Workshop ve brunch etkinliklerine takipçilerini davet ediyor. Aynı zamanda katılımcılarına gastronomi dalı ile sanatı bir araya getirecek keyifli tasarım fikirleri sunuyor. Resim, çini ve serbest çizimlerle hem sanatseverleri bir araya getirmek hem de müzik eşliğinde güzel bir gün geçirmelerini sağlıyor.

Levent Babataş da Demet Evgar gibi hayvan dostu ve evinde 2 kedisi ve bir köpeği bulunuyor.

Demet Evgar ve Levent Babataş

Levent Babataş’ın Sosyal Medya’da Eğlenceli Anları..

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et