Siyasilerden Başbuğ Alparslan Türkeş’i Anma Mesajları

Siyasilerden Başbuğ Alpaslan Türkeş için anma mesajları!

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Kurucu Lideri Başbuğ Alpaslan Türkeş’in vefatının 24. yılında siyasi partiler ve siyasiler anma mesajı paylaştı.

4 Nisan 1997 yılında hayata gözlerini yuman MHP’nin kurucusu ve ilk genel başkanı Alparslan Türkeş’in vefatının 24. yılında siyasi partiler ve siyasiler, sosyal medya hesaplarından anma mesajı paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Türk siyasi hayatının önemli isimlerinden Alparslan Türkeş’i aramızdan ayrılışının yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum.

MHP: Vefatının 24. yılında Kurucu Genel Başkanımız, Merhum Başbuğ‘umuz #AlparslanTÜRKEŞ’i sevgi, saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

İYİ Parti lideri Meral Akşener: Türk devlet ve siyaset hayatında derin izler bırakan Alparslan Türkeş’i anlamak, onun değerlerine sahip çıkmak her Türk milliyetçisinin vazgeçilmez görevidir.Vefatının yıl dönümünde Başbuğ #AlparslanTürkeş’i saygı ve rahmetle anıyorum.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik: Türk devlet ve siyaset hayatında derin izler bırakan büyük devlet adamı, Türk dünyasının bilge lideri #AlparslanTürkeş’i vefatının yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum. Alparslan Türkeş’i anlamak, onun değerlerine sahip çıkmak her Türk Milliyetçisi’nin vazgeçilmez görevidir.

Saadet Partisi: Milliyetçi Hareket Partisi’nin Merhum Lideri Alparslan Türkeş’i vefatının 24. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Genel Başkanı #AlparslanTürkeş’i vefatının 24. yılında saygı ve rahmetle anıyorum.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: #AlparslanTürkeş’i vefat yıl dönümünde rahmetle anıyorum.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et