Şırınga Çikolata Okulda Can Aldı!

Şırınga Şeklinde ki Çikolata Okulda Can Aldı! Mert Yağız Köksal Hayatını Kaybetti!

Ankara’da kantinden aldığı şırınga şeklindeki oyuncak sıvı çikolatayı açmaya çalışırken, çikolatanın kapağının nefes borusuna kaçması nedeniyle 7 yaşında ki Mert Yağız Köksal hayatını kaybetti.

Şırınga Çikolata, Mert Yağız Köksal, Ankara, Keçiören
Şırınga Çikolata, Mert Yağız Köksal, Ankara, Keçiören

Ankara’da Keçiören ilçesinde yaşayan Şükran – Faruk Köksal çiftinin 2 çocuğundan büyüğü, Şehit Ahmet Kabukçu İlkokulu 1’inci sınıf öğrencisi Mert Yağız Köksal, dün sabah okul kantininden aldığı sıvı çikolatayı yerken fenalaştı. Mert Yağız Köksal, kantinin yakınında bulunan okul görevlisinin yanına giderek boğazını işaret etti. Görevlinin müdahale ettiği çocuk, daha sonra okulun karşı tarafında bulunan sağlık merkezine götürüldü. Ancak Mert Yağız Köksal, buradan ambulansla Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Mert’in cenazesi daha sonra Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, olayla ilgili hem Milli Eğitim Bakanlığı hem de Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Cenazesi Toprağa Verildi!

Anne Şükran Köksal, “Ah yavrum Mert, sen ne yaptın Mert?” diyerek ağladı. Mert Yağız Köksal’a ilk müdahaleyi yapan Sıddık adlı okul görevlisi, “Çocuk yanıma geldi, ceketimi çekiştirerek eliyle boğazını işaret etti. Ben de ‘nefessiz kaldı’ diye kucağıma aldım, sırtını ovaladım biraz ama olmadı. Çocuğu sağlık ocağına bıraktık ama tabii o sırada dudakları simsiyah olmuştu. Çocuk kucağımda kayboldu” dedi. İddialar küçük çocuğun şırınga şeklinde yediği çikolatanın kapağının çocuğun boğazına kaçtığı yönünde. Şehit Ahmet Kabukçu İlkokulu yetkilileri görevden uzaklaştırılırken, okul kantini de kapatıldı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et