Silopi’de Kan Davası Yüzünden 13 Yaşında ki Çocuk Okula Giderken Öldürüldü!

Ekşi Sözlük ve Uludağ Sözlük’te Şok İddia!

Sosyal Medya platformları arasında önemli bir yere sahip Ekşi Sözlük ve Uludağ Sözlük’te açılan bir başlık şoke etti. Açılan başlıkta 13 yaşında bir çocuğun kan davası yüzünden okula giderken öldürüldüğü iddia edildi. Ortaokul öğrencisi çocuğun öldürüldüğünün iddia edildiği sözlük başlığı ise şöyle;

“12 aralık 2019 silopi kan davası vahşeti”

“12 aralık 2019 silopi kan davası vahşeti”

silopi’de sperti aşiretine mensup iki farklı ailenin büyükleri tarafından azmettirilen gençler bu vahşete kurban gitmektedir. arkadaşımızın ilettiğine göre 6-7 ay önce bir genç bıçaklanmış, onu bıçaklayan kişi adli kontrol amacıyla hastaneye götürüldükten sonra 3 kişi tarafından saldırıya uğrayıp öldürülmüştür. intikam amacıyla bu sabah karşı aileden 13 yaşındaki orta okul öğrencisi okula giderken katledilmiştir.

maalesef ki artık insanlar seslerini sadece sözlük ya da twitter aracılığıyla duyurabiliyor. kan davası çocuk, genç, kadın dinlemiyor. tüm cinayetler durana dek konuşacağız, yazacağız!

edit: @my little cookie ve @passionflower uyarısıyla aşiret ismi düzeltildi.

Ekşi Sözlük Yazarı jugger

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et