Siirt Pervari’de 2 Asker Şehit Oldu!

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Siirt’in Pervari ilçesinde zırhlı aracın virajı alamayarak uçuruma yuvarlanmasından dolayı 2 askerimizin şehit olduğu, 1’i ağır 7 askerimizin de yaralandığı duyuruldu.

Siirt Şehitleri
Siirt Şehitleri, Celal Özcan, Burak Aydoğan

Pervari ilçesine bağlı Doğanköy’deki üs bölgesinde operasyon ve faaliyet yürüten askerlerin nöbet değişimi için yola çıkan görevli askerleri taşıyan zırhlı araç, kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada yaralanan 9 asker, bölgeye sevk edilen helikopterler ile Siirt Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İçişleri Bakanlığı Açıkladı

Yaralı askerlerden jandarma astsubay çavuş Celal Özcan (27) ile jandarma uzman çavuş Burak Aydoğan (26), yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

Siirt ili Pervari ilçesinde operasyona giden jandarma personelimizin içinde bulunduğu zırhlı araç virajı alamayarak uçuruma yuvarlanmıştır. Kazada 2 jandarma personelimiz şehit olmuş, 1’i ağır olmak üzere 7 jandarma personelimiz yaralanmıştır. Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. 

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et