Şiar Kılıç’ın Ölümü İle İlgili En Son Gelişmeler!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir şüpheli ölüm dosyası daha ele alınıyor. Sakarya’nın Kocaali ilçesinde 9 Yaşında ki Şiar Kılıç’ın şüpheli bir yangın sonrası ölümünü araştıran Müge Anlı, her programda ayrı bir gerçeği ortaya çıkarıyor. İddiaları araştıran Müge Anlı’da Şiar Kılıç’ın ölümü ile ilgili en son gelişme ise Gülizar Amanet’in itirafı oldu.

Hami Kıcı, Gülizar Amanet, Şiar Kılıç Olayı, Şiar Kılıç

Şiar Kılıç Olayı ve Anne Gülizar Amanet

Sakarya Kocaali’ye bağlı Karşımahalle Mahallesi Gökçekız Sokak’taki tek katlı evde, 28 Nisan tarihinde gece saatlerinde, belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevleri görenler, itfaiyeye haber verirken, bu sırada çevredekiler de yangını söndürmeye çalıştı. Gülizar Amanet, iddiaya göre, yangın sırasında kendisini dışarı atarken, ilk evliliğinden olan ve odasında uyuyan çocuğu Şiar Kılıç’a ulaşamadı. 9 Yaşında ki Şiar Kılıç’ın annesinin sevgilisi tarafından yangın öncesi öldürüldüğü iddia edilmişti. Öte yandan annenin tüm çocuklarının ölümünü rüyasında gördüğünü söylemesi şüpheleri arttırmış, ayrıca tüm çocuklarının öldüğünü rüyasında gördüğünü söylemişti.

El ve Ayak Bilekleri Yoktu

Müge Anlı ise bir komşunun verdiği bilgiyi canlı yayında paylaşarak, yangından cesedi çıkarılırken, Şiar Kılıç’ın el ve ayak bileklerinin olmadığını söylediğini aktarmıştı. Konuyla ilgili bir diğer iddia ise Bahadır Bey ve Gülizar Amanet’in kavga ettiği, araya giren Şiar Kılıç’ın yere düşüp bir daha hareket etmediği, çocukların ise sürekli dövülerek bakımsız bırakıldığı iddiası…

Şiar İle Babaanne Hiç Konuşmamış!

13 yaşındaki Şiar’ın babaannesi canlı yayında “Şiar ölmeden önce Gülizar’ı aradım konuşmak için. Her konuştuğumda şiar nerede dediğim zaman ise Şiar evde yok dedi ve beni görüştürmedi. Bir hafta boyunca 2 kız çocuğuyla görüştüm ama şiar ile hiç görüşmedim” dedi.

Gülizar Amanet Sinir Krizi Geçirdi!

Şiar Kılıç’ın annesi Gülizar Amanet ise canlı yayında babaannenin yaptığı açıklamalar sonrası sinir krizi geçirip canlı yayını terk etti. Gülizar’ın sevgilisi Hami Kıcı’da Gülizar’ın arkasından programı terk etti.

Şiar Kılıç Evde Yoktu

Hami Kıcı’ın arkadaşı konuştu ve Müge Anlı’ya, yangından önce birkaç kez eve gittiğini ancak yemek masasında Şiar’ı görmediğini ifade etti. Bu sırada Hami ve Gülizar’ın Kocaali’deki evine inceleme için savcının olay yerinde olduğu söylendi.

Teyzenin Bilezikleri…

Teyzesini yaşadığı Sakarya’ya getiren ve altınlarını alan Hami Kılıç ise bileziği teyzesinin kendisine destek olmak için satacağını ve satmaması için yanında bulundurduklarını ileri sürdü ve canlı yayında Gülizar’ın cebinden bileziği çıkardı. Ancak teyzenin ifadelerinin ardından Müge Anlı, canlı yayında bileziği test ettirdi. Bilezik ise sahte çıktı.

Şiar Kılıç’ın Nasıl Öldüğü Hala Bilinmiyor!

Müge Anlı’da yer alan Şiar Kılıç’ın ölümü ile ilgili henüz net bir sonuca varılamazken, anne Gülizar Amanet ve imam nikahı ile birlikte yaşadığı Hamı Kıcı’nın çocuğun ölümü ile ilgili bilgileri olduğundan şüpheleniliyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et