Şiar Kılıç’ın Nasıl Öldüğü Ortaya Çıktı!

Müge Anlı’da Şiar Kılıç olayı aydınlanıyor. Şiar Kılıç’ın nasıl öldüğüne daire ise annesi itirafta bulundu. Şiar Kılıç’ın yangının çıktığı günün öncesinde annesi Gülüzar Amanet’in sevgilisi Hami Kıcı tarafından çivili sopa ile dövüldüğü ve öldü zannedilip bırakıldığı ortaya çıktı.

Şiar Kılıç Nasıl Öldü, Hami Kıcı, Gülüzar Amanet, Şiar Kılıç, Sakarya, Yangın Şiar Kılıç, Şiar Kılıç Olayı, Gülüzar Amanet, Gülizar Amanet, Hami Kıcı, Sakarya, yangın, Samet Kılıç, şiar kılıç'ın annesi, cinayet,
Şiar Kılıç Nasıl Öldü, Hami Kıcı, Gülüzar Amanet, Şiar Kılıç, Sakarya, Yangın

Şiar Kılıç olayı ile ilgili Gülüzar Amanet itiraflarda bulundu. Şiar Kılıç’ın nasıl öldüğünü anlatan anne Gülüzar Amanet, sevgilsinin kendisini terk edeceğini öğrenince gözyaşlarına boğuldu. Bu gelişme ile birlikte Şiar Kılıç’ın ölümü ile ilgili sır perdesi ortadan kalkmaya başladı. İşte Şiar Kılıç Olayı ile ilgili Tüm Detaylar…

Sakarya’da yangında öldüğü söylenen 9 yaşında ki Şiar Kılıç olayı aydınlanmaya başladı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Şiar Kılıç’ın babası, eski eşi Gülüzar Amanet ve sevgilisi Hami Kıcı’dan şüphelendiğini söylemişti. Bunun üzerine araştırma yapan Müge Anlı ve ekibi şok gerçeklere ulaşmıştı. Şiar Kılıç’ın ölümü araştırılırken Gülüzar Amanet ve Hami Kıcı’yı tanıyanlar, çocukların özellikle de Şiar’ın sürekli olarak dövüldüğünü söyledi. Hami Kıcı ve Gülüzar Amanet yangından önce çok sayıda adres değiştirdiği öğrenilmişti.

Şiar Kılıç Nasıl Öldü?

Şiar Kılıç ölmeden önce Hami Kıcı’nın şekeri yükseldiği için hastaneye giden ve burada doktora çocuğunun öldüğünü söyleyen Gülüzar Amanet Dün Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınından sonra Müge Anlı ile birebir konuştu. Gülüzar Amanet Şiar Kılıç’ın nasıl öldüğünü anlattı.

Şiar Kılıç
Şiar Kılıç

İşte Gülüzar Amanet İtirafı ve Şiar Kılıç Olayı

9 Şiar Kılıç’ın ölümüne ilişkin sır perdesi ortadan kalkıyor. Sevgilisinin kendisini terk edeceğini öğrenen Gülüzar Amanet, Şiar Kılıç’ın nasıl öldüğünü anlattı. Hami Kıcı’nın Şiar’ı yemek sofrasına bile oturmadığını söyleyen Gülüzar Amanet, sevgilisi Hami Kıcı’nın sürekli olarak Şiar Kılıç’ı dövdüğünü yangından önceki gün ise çivili sopa ile dövdüğünü anlattı.

Gülüzar Amanet İtiraf Etti, Gülüzar Amanet, İtiraf
Gülüzar Amanet İtiraf Etti, Gülüzar Amanet, İtiraf

Amanet, kardeşlerinin yanında yere düşen ve bir daha yerinden kalkamayan 9 yaşında ki Şiar Kılıç’ı yerine yatırdıklarını anlattı. Şiar Kılıç, komaya sokuldu ve ölüme terk edildi. Hami Kıcı’nın çocuğu öldürdüğü için ağladığını ve şekeri yükseldiği için hastaneye gittiklerini burada doktora da mesaj vermek için çocuğunun öldüğünü söylediğini aktardı.

Gülüzar Amanet: Beni Tehdit Etti

Hami Kıcı’nın kendisini diğer çocuklarını öldürmekle tehdit ettiğini söyleyen Gülüzar Amanet, ertesi gün Hami Kıcı’nın annesi ile birlikte kaldığı eve geldiğini ve 20 dakika sonra yangının çıktığını söyledi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan bu gelişmeler sonrası Gülüzar Amanet ve sevgilisi Hami Kıcı ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. 9 yaşında ki çocuğunun ölümü ile ilgili konuşurken bir damla gözyaşı dökmeyen Gülüzar Amanet ise Hami Kıcı’nın kendisini terk edeceğini öğrenince gözyaşlarına boğuldu.

Gülüzar Amanet ve Hami Kıcı Gözaltına Alındı
Gülüzar Amanet ve Hami Kıcı Gözaltına Alındı

Küçük Çocuk Aylar Öncesinden Anlatmıştı!

Şiar Kılıç’ın ölümü ile ilgili küçük yaşta ki kardeşlerinde ifadesine alınmıştı. Küçük çocuklar, ifadelerinde Hami Kıcı’nın Şiar Kılıç’a vurduğunu ve Şiar’ın kafasının kanayarak yere düştüğünü ve bir daha kalkmadığını söylemişlerdi.

Hami Kıcı Tüm İddiaları Yalandı

Gülüzar Amanet’in itirafı sonrası gözler Hami Kıcı’ya yönelirken, Hami Kıcı tüm bu iddiaları yalanladı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et