Şiar Kılıç’ı Yakarak Öldürdüklerini Emniyette İtiraf Ettiler!

9 Yaşında ki Şiar Kılıç’ı anne Gülüzar Amanet ve sevgilisi Hami Kıcı’nın yakarak öldürdüğü ortaya çıktı. 9 yaşında ki Şiar Kılıç’ın ciğerlerinde karbonmonoksit bulunurken yanarak öldüğü tespit edildi.

Şiar Kılıç'ı Yakarak Öldürdüklerini İtiraf Ettiler
Şiar Kılıç’ı Yakarak Öldürdüklerini İtiraf Ettiler

9 yaşında ki Şiar Kılıç’ın ölümü ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıkmaya devam ediyor. Müge Anlı, bugün sabah saatlerinde emniyette ifadesi alınan Gülüzar Amanet ve sevgilisi Hami Kıcı’nın benzin alarak 9 yaşında ki çocuğu yaktıklarını açıkladı. Aile bireylerinin de durumdan haberi olduğu ve Hami Kıcı’nın kardeşinin de olayı itiraf ettiği öğrenildi.

Canlı Yayında Korkunç İtiraflar!

9 Şiar Kılıç’ın ölümüne ilişkin sır perdesi ortadan kalkıyor. Sevgilisinin kendisini terk edeceğini öğrenen Gülüzar Amanet, Şiar Kılıç’ın nasıl öldüğünü anlattı. Hami Kıcı’nın Şiar’ı yemek sofrasına bile oturmadığını söyleyen Gülüzar Amanet, sevgilisi Hami Kıcı’nın sürekli olarak Şiar Kılıç’ı dövdüğünü yangından önceki gün ise çivili sopa ile dövdüğünü anlattı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et