Şiar Kılıç’ı Öldürmekten 4 Kişi Tutuklandı!

Sakarya’da 9 yaşında ki Şiar Kılıç darp edildikten sonra yakılarak öldürülmüştü. Annesinin sevgilisi tarafından darp edildikten sonra yakılarak öldürülen küçük çocuğun cinayeti ile ilgili 4 kişi tutuklandı.

Şiar Kılıç Cinayeti, 4 Kişi Tutuklandı
Şiar Kılıç Cinayeti, 4 Kişi Tutuklandı

Sakarya’nın Kocaali ilçesinde 9 yaşında ki Şiar Kılıç vahşi bir şekilde katledilmişti. Şiar Kılıç annesinin sevgilisi Hami Kıcı tarafından cinsel istismara ve şiddete maruz kalmıştı. Şiar Kılıç’ı döverek komaya sokan Hami Kıcı, daha sonra Şiar’ın annesi ile birlikte çocuğu yakarak öldürmüştü. Şiar Kılıç’ın cinayeti ile ilgili Hami Kıcı, kardeşi Yasin Kıcı, annesi Emine Kıcı ve Şiar’ın annesi Gülüzar Amanet tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hami Kıcı’nın annesinin ve kardeşinin de cinayeti bildiği ortaya çıktı. Ayrıca Hami Kıcı çocuğa yönelik cinsel istismar suçu ile de suçlandı. Emniyette sürekli olaran şekerinin düştüğünü söyleyip bayılan Hami Kıcı’nın ardından Gülüzar Amanet’te bayıldı. Müge Anlı ise çocuüu öldürürken bayılmadınız diye tepki gösterdi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et