Şiar Kılıç Cinayetinde Son Dakika Gelişmesi!

Müge Anlı’da işlenen Şiar Kılıç cinayeti ile ilgili Adli Tıp raporu açıklandı. 9 yaşında ki küçük çocuğun önce öldürüldüğü sonra yakıldığı ortaya çıktı.

Şiar Kılıç Cinayeti, Gülüzar Amanet, Hami Kıcı

Müge Anlı’da 9 yaşında ki Şiar Kılıç’ın nasıl öldüğü konusu işlenmiş ve Şiar Kılıç’ın annesi Gülüzar Amanet küçük çocuğun sevgilisi Hami Kıcı tarafından dövülerek öldürüldüğünü söyledi. Adli Tıp raporu 9 yaşında ki küçük çocuğun dövülerek öldürüldükten sonra yakıldığını doğruladı.

İddianame Hazırlandı

Savcılık cinayetle ilgili iddianameyi tamamlarken, Hami Kıcı için Çocuğa cinsel istismar ve cinayet, Gülüzar Amanet, Hami Kıcı, Yasin Kıcı ve annesi için ise cinayete iştirak ve suçu bildirmek suçundan iddianame hazırlandı.4 Kişinin de tutuklandığı olayda tutuklu yargılanacak sanıkların cinayete şahit oldukları da belirtildi.

Çocuklara Cinsel İstismarda Bulunuyordu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 9 yaşında ki Şiar Kılıç’ın cinayeti ile ilgili anne Gülüzar Amanet, itiraflarda bulunmuştu. Gülüzar Amanet, Şiar Kılıç’ın ölmeden önceki gün sevgilisi Hami Kıçı tarafından öldüresiye dövüldüğünü itiraf etmiş ve Hami Kıcı’nın çocukları sopa ile taciz ve istismar ettiğin söylemişti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et