Şiar Kılıç Cinayetinde Adalet Günü! Şiar Kılıç Olayı

Sakarya’da evlerinde çıkan yangında öldüğü söylenen 9 yaşında ki Şiar Kılıç cinayetinde bugün anne Gülüzar Amanet ve Hami Kıcı hakim karşısına çıkacak. 4 kişinin tutuklu olarak yargılandığı Şiar Kılıç cinayetinde ilk duruşma görülüyor.

Şiar Kılıç Davası, Gülüzar Amanet, Hami Kıcı, Sakarya Şiar Kılıç Olayı
Şiar Kılıç Davası, Gülüzar Amanet, Hami Kıcı, Sakarya Şiar Kılıç Olayı

Sakarya Kocaali’ye bağlı Karşımahalle Mahallesi Gökçekız Sokak’ta ki tek katlı evde, 28 Nisan tarihinde gece saatlerinde, belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangında 9 yaşında ki Şiar Kılıç’ öldü. 9 yaşında ki çocuğun yangın nedeniyle öldüğü söylendi. Gülüzar Amanet ve birlikte yaşadığı sevgilisi Hami Kıcı’nın 9 yaşında ki Şiar Kılıç’a kötü davrandıkları ortaya çıkmış ve çocuğun ölümü ile ilgili cinayet ihtimali üzerinde durulmuştu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında uzun süren yayınlardan sonra Hami Kıcı’nın kendisini terk edeceğini öğrenen Gülüzar Amanet cinayeti itiraf etmişti.

Şiar Kılıç Nasıl Öldü? Şiar Kılıç Olayı Nedir?

9 Yaşında ki Şiar Kılıç’ın sürekli olarak annesi Gülüzar Amanet ve sevgilisi Hami Kıcı tarafından şiddet gördüğü, aç bırakıldığı ve istismara maruz bırakıldığı öğrenilmişti. Şiar Kılıç’ın öldüğü gün Hami Kıcı tarafından dövülerek komaya sokulduğu daha sonra ise kardeşi ile birlikte benzin alıp evi yaktıkları söylenmişti. Anne Gülüzar Amanet, sevgilisinin kendisini terk edeceğini öğrenen Gülüzar Amanet, Şiar Kılıç’ın nasıl öldüğünü anlattı. Hami Kıcı’nın Şiar’ı yemek sofrasına bile oturtulmadığını söyleyen Gülüzar Amanet, sevgilisi Hami Kıcı’nın sürekli olarak Şiar Kılıç’ı dövdüğünü yangından önceki gün ise çivili sopa ile dövdüğünü anlatmıştı. Cinayetle ilgili üvey babannenin ve Hami Kıcı’nın kardeşinin de bilgisi olduğu anlaşılmıştı. Şiar Kılıç ölmeden önce Hami Kıcı’nın şekeri yükseldiği için hastaneye giden ve burada doktora çocuğunun öldüğünü söyleyen Gülüzar Amanet, Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınından sonra Müge Anlı ile birebir konuşmuş ve itiraf etmişti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et