Sezonun Üçüncü Derbisinde Fenerbahçe 3 -1 Trabzonspor

Dev maçta, süper geri dönüş! Kadıköy’de kazanan Fenerbahçe

Süper Lig’in 6. Haftasında Sezonun üçüncü derbisinde  sahasında Trabzonspor’u ağırlayan Fenerbahçe, devreye 1-0 yenik kapadı. ikinci yarıya fırtına gibi başlayan Fenerbahçe bulduğu gollerle 3-1 kazanmayı başardı. Trabzonspor’un tek sayısı 23. dakikada Afobe’den attı.; Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri 51’de Serkan Asan (kk), 55’te Valencia ve 72’de Cisse attı. Fenerbahçe, bu sonucun ardından 14 puanla 2. sırada kendine yer buldu. Trabzonspor ise 5 puanla 17. sırada kaldı.

Süper Lig’de Sezonun üçüncü derbisinde  Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor’u 3-1 mağlup etti.

 Fenerbahçeli futbolcular ile taraftarlar karşılıklı şampiyonluk tezahüratlarında bulundu. Taraftarlar, kulüp başkanı Ali Koç ile teknik direktör Erol Bulut lehine tezahürat yaptı. 

İki takım da maça müthiş bir tempoda başlarken; Trabzonspor adına gol perdesini açan isim 23. dakikada Benik Afobe oldu. Devreye bu golle 1-0 geride giren Fenerbahçe, ikinci yarıda ise geri dönüşü gerçekleştirdi. 51. dakikada Serkan Asan’ın kendi kalesine attığı golle eşitliği yakalayan sarı-lacivertliler, 55’te Valencia’nın golüyle 2-1 öne geçti. Kadıköy’de gol perdesini kapatan isim ise 72. dakikada Papiss Cisse oldu.

Bu sonuçla 14 puana yükselen Fenerbahçe, haftayı 2. sırada kapattı. 5 puanda kalan Trabzonspor ise 17. sırada yer aldı.

Fenerbahçe: 3 – 1 :Trabzonspor

Stat: Ülker
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Gökhan Gönül, Lemos, Tisserand, Caner Erkin, Gustavo, Sosa (Dk. 46 Cisse), Ozan Tufan, Valencia (Dk. 71 Novak), Pelkas (Dk. 71 Mert Hakan Yandaş), Samatta (Dk. 88 Ademi)

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Edgar Ie, Vitor Hugo, Marlon, Kamil Ahmet Çörekçi (Dk. 73 Djaniny), Flavio (Dk. 85 Diabate), Baker, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Afobe

Goller: Dk. 23 Afobe (Trabzonspor), Dk. 51 Serkan Asan (Kendi kalesine), Dk. 55 Valencia, Dk. 72 Cisse (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 44 Gustavo, Dk. 47 Pelkas (Fenerbahçe), Dk. 77 Serkan Asan (Trabzonspor)

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et