Şeyma Subaşı Kesnin Ağzını Açtı,Miami’de Ev Satın Aldı

Şeyma Subaşı açıkladı: Yeni evimizde ilk gecemiz!

Sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı’nın, çok sevdiği ABD’nin Miami kentinden ev aldığı konuşuluyor.

TV8’in patronu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıllarda yapımcısı olduğu ‘Survivor’ yarışmasının Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleşen çekimleri nedeniyle Şeyma Subaşı ve kızı Melisa’dan ayrı kalmamak için Miami’de malikane satın almıştı.

Ünlü yapımcıdan boşandıktan sonra Miami’deki yerleşik hayatından olan sosyal medya fenomeninin, alıştığı hayatına dönüş için flaş bir hamlede bulunduğu iddia edildi.

Türkiye’den çok yurt dışında vakit geçiren, uzun bir süredir tatil için Miami’de olan Şeyma Subaşı, bu hamlesi için kesenin ağzını açtı.

Miami’yi çok sevdiğini her fırsatta dile getiren 30 yaşındaki sosyal medya fenomeninin, oradan bir ev satın aldığı konuşuluyor.

“İLK GECEMİZ” 

Kızı Melisa ile bir fotoğrafını paylaşan Şayma Subaşı’nın, “Miami’de yeni evimizde ilk gecemiz. Çok mutluyum” mesajını yazması dikkat çekti.

İşte o paylaşım…

Fenomen, Miami tatilinde çekilen pozlarını sık sık Instagram hesabından takipçilerini beğenisine sunuyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et