Şevval Sam’dan Pınar Gültekin’in Katiliyle İlgili Olay Açıklama

Şevval Sam’a Pınar Gültekin’in katili soruldu cevabı olay oldu!

Şevval Şam, Pınar Gültekin’in vahşice katledilmesi sonrası yeniden gündeme gelen idam tartışmaları hakkında yaptığı açıklama ile gündeme oturdu.

Pınar Gültekin cinayeti sonrası açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu Şevval Sam, gelen idam sorusu üzerine, “İnsanın adaleti bunu yapmaya müsait değil” dedi. Şevval Şam’ın idam ile ilgili yaptığı açıklama sosyal medyada olay oldu. İşte Şevval Şam’ın yaptığı açıklamanın tamamı.

Pınar Gültekin’in vahşice katledilmesi sonrası yeniden gündeme gelen idam tartışmalarına bir yenisi daha eklendi.

Ünlü oyuncu Şevval Sam, Cihangir’de annesi Leman Sam ile dolaşırken gazetecilere yakalandı.

Şam, gündemde olan Pınar Gültekin ve diğer birçok kadın cinayetiyle ilgili konuştu.

“Ben yaşam hakkı sorgucusuyum”

“Şiddete hiçbir açıklama olamaz. Sevmeyi öğretmek gerekiyor” ifadesini kullanan Şevval Sam sözlerine, “Kadınların sözcüsü gibi bir bayrağı taşımıyorum. Her kadın kendinin sözcüsü olacak kadar güçlü aslında… Bu erkeklere özel bir alkış olarak algınlanmasın, ben yaşam hakkı sorgucusuyum.” şeklinde devam etti.

“Hiçbir konuda idam taraftarı olmam,bu Allah’a şirk koşmaktır”

Şevval Sam, gazetecilerin idamla ilgili sorusuna ise, “Ben hiçbir konuda idam taraftarı olamam. Bu Allah’a şirk koşmaktır idam.

-İnsanın adaleti bunu yapmaya müsait değil. Geri dönüşü olmayan bir şey. Bir sihirli değnek beklemiyorum ama herkes üzerine düşeni yapacak.

-Burada özellikle erkeklere çok büyük iş düşüyor. Şefkat gösteren erkek, sevmeyi bilen erkek, erkekliğini yitirmiyor” şeklinde konuştu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et