Servet Avcı Kimdir ? Hayatı ve Biyografisi

Servet Avcı Kimdir ? Nereli ? Kaç Yaşında ? Hayatı ve Biyografisi

1965 yılında Trabzon’un Sürmene ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra 1989’da Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler bölümünü bitirdi.

eski ülkü ocakları başkanı servet avcı
eski ülkü ocakları başkanı servet avcı kimdir ? Nereli ? Kaç Yaşında ?

Başbakanlık Basın Müşavirliği’nde çalıştı. 1988-89 yıllarında o zamanki adı Bizim Ocak olan Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı görevine getirildi. 1992’de daha sonra Alperen Ocakları’na dönüşecek olan Nizam-ı Alem Ocakları Kurucu Genel Başkanı oldu.

servet avcı yeniçağ gazetesi yazarı
servet avcı yeniçağ gazetesi yazarı

1995-2003 yılları arasında BBP’de Genel Başkan Yardımcılığı, 2006-2009 arasında ise MHP Merkez Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. BBP’ye yakın Gündüz gazetesinde Genel Yayın Yönetmenliği ve başyazarlık görevlerinde bulundu. Bizim Ocak, Nizam-ı Alem Ocakları ve Türkiye Günlüğü dergilerinde yazıları yayımlandı. 2019 yılında Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Yeniçağ gazetesi yazarı Servet Avcı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın başdanışmanı oldu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et