Seri Katil Kasap Çıktı…! Mehmet Ali Çayıroğlu Kim ?

Ordu Canavarı Mehmet Ali Çayıroğlu Kim ?

11 Ağustos 2018 günü Şeker Köseoğlu, Nuri ve Lütfiye Usluoğlu çiftinin katili olan Mehmet Ali Çayıroğlu jandarmanın düzenlediği operasyon ile yakalandı. Mesleği kasap olan Mehmet Ali Çayıroğlu’nun hayvan hırsızlığı yaptığı ve çaldığı etleri Samsun’daki şarküteri dükkanında sattığı ortaya çıktı.

Kurbanlarına Plastik Kelepçe Takıyor ve Evleri Ateşe Veriyordu…!

Büyükbaş hayvanları çalıp kendisine ait şarküteride satan Mehmet Ali Çayıroğlu’nun şimdiye kadar 5 kişiyi öldürdüğü tespit edildi. 9 yıl ceza evinde kalan Mehmet Ali Çayıroğlu, Şubat ayında çıktı. Hapishanede tartıştığı Nuri Usluoğlunu’nun evini 24 Şubat’ta basarak ters kelepçeleyen Çayıroğlu evi ateşe verdi.Nuri Usluoğlu ve Lütfiye Usluoğlunu evlerinde katletti.

Sonraki Kurbanı Şeker Köseoğlu oldu.

60 yaşında ki Şeker Köseoğlu’nu 3 mayıs’ta öldüren katil Mehmet Ali Çayıroğlu, çaldığı hayvanları kesip Samsun’da ki Çayır Ovalı Şarküteri’de sattı. Aradan geçen zaman içerisinde yeniden cinayetlerine ve hayvan hırsızlığına yeltenen Mehmet Ali Çayıroğlu yanlış eve girince gasp’tan yakalandı. Evine düzenlenen baskında çaldığı 23 büyükbaş hayvan da bulundu. Sürekli asker kıyafeti giyen ve kılık değiştiren katil aynı zamanda sosyal medya sitelerinden kandilleri kutluyor dindar bir insan gibi görünmeye çalışıyordu.

Mehmet Ali Çayıroğlu 8 Kişinin Katili Olabilir!

Ordu’nun Akkuş ilçesinde 2 kişiyi tersten kelepçeleyip, 2 bin 300 TL paralarını gasp eden Mehmet Ali Ç. (45) yakalandı. Zanlının evine yapılan aramada, 10 gün önce öldürülüp hayvanları çalınan Şeker Köseoğlu’nun (60) tüfeği ve çalınan hayvanlarından biri, tüp gazdan zehirlenerek öldükleri iddia edilen Senai ve Ümit Türedi çiftine ait cep telefonu bulundu. Sorguya alınan zanlının, Şeker Köseoğlu’nu öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Canavarın, Türedi çiftinin de şüphelisi olarak sorgulandığı bildirildi. Ayrıca 5 kişinin de iki ayrı ev yangınında şüpheli bir şekilde hayatını kaybettiği, bu kişilerin katilinin de Mehmet Ali Ç. olabileceği iddia edildi. Zanlının, hayvan çalmak için gündüz bir evde keşif yaptığı, gece yanlışlıkla başka bir eve girdiği, burada 2 kişinin ellerini tersten kelepçeleyip para ve cep telefonlarını gasp ederek kaçtığı belirlenip yapılan takip üzerine yakalandığı açıklandı.

 Canavarı Mehmet Ali Çayıroğlu ‘nun İşlediği  Sayısı 13’e Yükseldi…

Geçtiğimiz ay işlediği  suçuyla yakalanan seri  Mehmet Ali Çayıroğlu ‘nun evine yapılan baskında çok sayıda tüfek, askeri kamuflaj ve tabanca bulunmuştu. Mehmet Ali Çayıroğlu evine girdiği insanları öldürüyor, hayvanlarını çaldıktan sonra evlerini ateşe veriyordu. Ordu ‘nun akkuş ilçesine yakın bölgede oturan annesi ve iki engelli ablasını 11 Şubatta  nedeni ile kaybettiğini düşünen yakınlar  ‘nın sunduğu  İle Tatlı Sert programına katıldı. Programa katılan Semiz Ailesi Mehmet Ali Çayıroğlu ‘nun evinden çıkan eşyalarını inceledi ve annelerinin tüfeğini teşhis ettiler.

Bu Cinayetler Aydınlatılsaydı Diğer Maktüller Ölmezdi.

Samsun’un Terme İlçesinde  saat 4:40 sıralarında Semiz Ailesinin evinde çıkan yangında  ve iki engelli kız kardeş yaşamını yitirmişti. Olay ardından yapılan incelemede karbondioksit zehirlenmesi nedeniyle olduğu düşünülmüştü. Aradan geçen süre zarfında 24 Şubat Ümit ve Senai Türedi çifti, Şeker Köseoğlu, Nuri ve Lütfiye Usluoğlu cinayetlerini de işledi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et