Serdar Bileke Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Boyu Kaç?

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz’in “Karakol” isimli klibinde yer alan Serdar Bileke insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Serdar Bileke Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Boyu Kaç?

Serdar Bileke Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Boyu Kaç
Serdar Bileke Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Boyu Kaç

Serdar Bileke oyuncu ve modeldir. 14 Temmuz 1998 yılında İzmit’te dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatına Kocaeli’nde başlayan Serdar Bileke, üniversite eğitimi için İstanbul’a taşınmıştır. İstanbul Üniversitesinde Hücresel ve Moleküler Biyoloji ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümlerinde eğitim almaktadır. Kariyerine model olarak başlayan Serdar Bileke, oyuncu olarak FOX TV’nin “Gorbi” adlı dizisinde rol almıştır. 2019 yılında ‘’I am a Model’’ Programından Mezun olmuştur. Ayrıca Adidas, Mercedes, Doğuş Üniversitesi, KFC gibi birçok markanın reklam yüzü olmuştur. Modellik ile kariyerine başlayan model ve oyuncu Serdar Bileke son olarak Mabel Matiz’in “Karakol” adlı klibinde yer almıştır.

Serdar Bileke
Serdar Bileke

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et