Semira Arslan’ı Kim Öldürdü? Semira Arslan Cinayeti Müge Anlı

2017 Yılında Kaybolan 17 Yaşında ki Semira Arslan’ı Kim Öldürdü?

Hatay’da Altınözü ilçesinde 2017 yılında kaybolduktan 2 yıl sonra 22 şubatta su kuyusunda cesedi bulunan Semira Arslan’ı kim neden öldürdü? Semira Arslan cinayeti ile ilgili olarak en büyük şüphe ise Semira’nın yasak aşk cinayetine kurban gitmiş olabileceği üzerinde yoğunlaşıyor.Müge Anlı ile Tatlı Sert programına telefonla bağlanan Selim Çelenk ise canlı yayında 3 çocuk babası olduğunu ve Semira ile yaşadığı yasak aşkı doğrulamıştı.

Semira Arslan Cinayeti Müge Anlı

Semira Arslan’ın Babası Yaşak Aşkı Biliyordu

Canlı yayına katılan Semira’nın babası da yasak aşkı bildiğini söyleyerek “Birlikte iş yaptığımız için Selim bize gidip geliyordu. Selin bana kızını seviyorum dedi ama ben kesinlikle olmaz dedim. Birlikte çalıştığımız için kızımı sevdiği halde gelip gitmesine izin verdim. Ayrıca para konusunda bize çok yardımcı oluyordu Selim o yüzden yok diyemiyordum” açıklamalarını yaptı.

Semira ARSLAN Cinayeti

Semira Arslan’ın Cesedi Su Kuyusunda Bulundu

22 Şubat 2019 tarihinde amcasının evinin yakınındaki su kuyusunda cesedi bulunan Semira’nın imam nikahlı eşi İbrahim Demir ise şu açıklamaları yaptı: “Evliliğimizin 10. gününde mesajı yakaladım. Annesi telefonunu bana getirdi Semira’nın ve artık telefon kullanmayacak dedi. O sırada telefon kilitlenmemişti mesaj geldi bende baktım. Mesajda ‘Bende Seni seviyorum. Bende seni unutmayacağım gibi…’ 7-8 tana mesaj vardı. Sonra telefonu Semira’ya götürdüm yere fırlattım yazıklar olsun sana dedim.”

Semira Arslan’ı Kim Öldürdü ?

Bir ara nişan atan Semira ve İbrahim tekrarda barıştırılmış zorla aynı gün imama nikahı yaptırılmıştı. İbrahim “Nikah yapılırken Selim’den haberim yoktu amca Abdulrezzak beyle konuşup tekrar aramızı düzeltip nikahı yaptık. Nikahta Semira’nın ise isteksiz olduğunu da fark ettim çok ağladı nikah sırasında.”

Semira Arslan’ın Kocası Konuştu

Semira Selin’in tüm resimlerini telefondan silmiş ancak bir tane arşivde kalmış. Ben araştırmalarım sonucunda gördüm fotoğrafı ve annesini uykudan uyandırdım. Annesi biliyormuş bana şok olmuş gibi yaptı. Ben bir kere görmüştüm orada Selin’i. Evlendikten 10 gün sonra öğrendim Selin’i. Semira vardiya gittiğim gün ayrılmak istiyorum dedi. Bende vardiyadan geleyim ne istiyorsan yaparız dedim.” açıklamalarını yaptı.

Semira Arslan – Müge Anlı

Programa ropörtaj veren akraba Sebahat Arslan ” Semira annesi kaybolduğunda gelip bana Semira’nın kaybolduğunu söyledi. Bende Adile’nin evine gittim.Ayşe ağlamaya başladı ve ‘Semira’ın başına bir şey gelirse annem sorumlu’ dedi. Biz Selin ile gittiğini düşündük çünkü Selim hep orada.”

Semira Arslan Yasak Aşk Cinayetine Mi Kurban Gitti

Semir Arslan’ın Katili Kim Müge Anlı

Yasak aşk kurbanı şüphesi ağır basan Semira’nın halası Emanet Arslan’ın programda söyledikleri ise kan dondurdu. Emanet hanım ” Biz kaybolduğu gün evdeydik akşam haberimiz oldu. Kız kaybolduktan sonra yengemi dışarıda gördüm. Her gün işe gidiyordun bu gün gitmemişsin dedim. Yengem dedi ki ; ‘Dün bana telefon geldi tanımadığım yabancı bir numara dediler ki çocuğu bırakıp işe gidiyorsun ama annesini nasıl aldık çocuğu da alırız’ demişler Semira’nın annesine”

Semira Arslan Cinayeti İle Selim Çelenk Ne İlgisi Var ?

Herkesin aklındaki soru ise çocuğunun babasından ayrılmak isteyen Semira acaba bu düşüncesini Selim’e anlatmış olabilir mi? Eğer boşanma olayından Selim’in haberi var ise acaba Selim’den de kendi eşini boşanmasını istemiş olabilir mi? Bu ve buna benzer sorular hala cevap arıyor.

Semira Arslan Cinayeti – Müge Anlı

Semira’nın annesi ve babasının da bu yasak aşkı bildiği halde bir şey yapmaması soru işaretlerini çoğalttı. İlk canlı yayında katılan Semra’nın annesi bir daha canlı yayında katılmama kararı aldı. Pazartesi günü canlı yayına gelen babada dün programa gelmedi. Programa gelen iddiaların ise ardı arkası kesilmiyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et