Selvi Boylum Al Yazmalım’ın Samet’i Elif İnci O Günleri Anlattı!

“Selvi Boylum Al Yazmalım” Filminde Samet Karekterini Canlandıran Küçük Çocuk Elif İnci O Günleri Anlattı!

Selvi Boylum Alyazmalım'ın sameti Elif İnci, Elif İnci
Selvi Boylum Alyazmalım’ın sameti Elif İnci, Elif İnci

Türk sinemasının en etkileyici filmlerinden biri olan ve Türkiye’de milyonlarca kişi tarafından sevilerek izlenmiş Atıf Yılmaz’ın yönetmenliğini yaptığı Cengiz Aytmatov’un romanından uyarlanan “Selvi Boylum Alyazmalım” adlı filmin küçük karakteri Samet’in kim olduğunu öğrenince öğrenince şok olacaksınız. Meğerse Samet karakterini Bilal İnci’in kızı Elif İnci canlandırmış.

Selvi Boylum Al Yazmalım
Selvi Boylum Al Yazmalım

Türk Sinemasının en sevilen filmlerinden olan, baş rolleri Asya karakteri ile Türkan Şoray’ın, İlyas karakterini Kadir İnanır’ın ve Cemşit karakteri ile Ahmet Mekin’in üstlendiği “Selvi Boylum Al Yazmalım” filminde Samet Karakterini ise Elif İnci üstlenmiş. Yeşilçam filmlerinin ünlü isimlerinden biri olan Bilal İnci ve Perihan Doygun’un kızı olan Elif İnci “Samet” karakterini saçları kesilerek ve dublaj yöntemi ile üstlendiğini anlatarak Kadir İnanır’ı o yıllarda çok sevdiğini ve Türkan Şoray’ı çok kıskandığını Anlattı. TRT’ye verdiği röportajda ise o günleri anlattı.

Bilal İnci, Elif İnci, Perihan Doygun
Bilal İnci, Elif İnci, Perihan Doygun

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et