Selin Ciğerci Canlı Yayın Kazası! Cinsel Organını Gösterdi…

Selin Ciğerci’ye Canlı Yayın Şoku!

Bir çok ünlü karantina ve sokağa çıkma yasaklarının olduğu günlerde canlı yayın yapıyor ve bu yayınları yüzlerce hatta binlerce kişi izliyor. Geçtiğimiz gün ise canlı yayın yapan Selin Ciğerci şok bir olay yaşadı. Selin Ciğerci’nin canlı yayınına katılan bir kişi cinsel organını gösterdi. Bu olaya sosyal medyadan insanlar büyük tepki verdi. Twitter hesapları üzrinden binlerce kişi tweet atarak ünlü isme destek oldu.

Selin Ciğerci, Selin Ciğerci Kimdir, Gökhan Çıra
Selin Ciğerci

Instagram fenomeni ve futbolcu Gökhan Çıra’ın eşi Selin Ciğerci, geçtiğimiz gün instagram’da canlı yayın yaparak izleyenleri yayına davet ediyordu. Selin Ciğerci bir kaç kişi ile konuştuktan sonra bir kişi ” Çok Önemli Bir Soru Sorucam Abla” diyerek yayına katılmak istedi. Bu daveti kabul eden Selin Ciğerci’ye yayına katılan kişi cinsel organını gösterdi. Canlı yayını o sırada yüzlerce kişi izliyordu. Bir çok ünlü karantina ve sokağa çıkma yasaklarının olduğu günlerde canlı yayın yapıyor ve bu yayınları yüzlerce hatta binlerce kişi izliyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et