Şeker Köseoğlu’nun Katili Yakalandı…!

Şeker Köseoğlu’nun Katili Yakalandı…

Şeker Köseoğlu’nun evinden çalınan tüfek ve hayvanları Mehmet Ali Ç.’nin evinde bulundu. Ayrıca bölgede gerçekleşen 8 cinayetinde Mehmet Ali Ç. ile ilgili olduğu düşünülüyor. Jandarma ekipleri  Mehmet Ali Ç.’nin Köseoğlu’nu öldürdüğü belirtti, Türedi çiftinin de şüphelisi olarak araştırmaların sürdüğü bildirildi.

Mehmet Ali Ç.’nin Akkuş ve Ünye’de son bir yılda şüpheli 8 ölümle ilgili bağlantısı olup olmadığı araştırılıyor. Akkuş ilçesi Çamalan Mahallesi’nde evde 3 gün önce 2 kişi gaspa uğradı. Elleri tersten kelepçelenerek 2 bin 300  parası çalınan ismi öğrenilemeyen 2 kişi, kelepçelerden kurtularak polisten yardım istedi. Akkuş İlçe  Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin çalışması sonucu gasp olayını gerçekleştirdiği iddia edilen Mehmet Ali Ç., dün yakalandı.

 Hırsızlığından Sabıkası Vardı”

 hırsızlığından sabıkası bulunan Mehmet Ali Ç.’nin evinde yapılan aramada, 3 Mayıs günü Dağyolu Mahallesi’nde yalnız yaşadığı evinde kaybolan, yapılan aramalarda 8 kilometre uzakta, ormanlık alanda cesedi bulunan Şeker Köseoğlu adlı kadına ait av tüfeği ve çalınan 4 hayvanından biri ele geçirildi. Yine evde 31 Temmuz günü Akkuş ilçesi Karaağaç Tepesi Mahallesi’ndeki evlerinde tüp gazdan zehirlenerek öldüğü iddiasıyla işlem yapılan Senai Türedi (54) ve Ümit Türedi (55) çiftinden birine ait cep telefonu bulundu.

Şeker Köseoğlu  ? Ne Olmuştu ?

Müge Anli’nin peşine düştüğü  Ordu da işlendi.Ordu’nın Akkuş ilçesi Dağyolu Mahallesi’nde tek başına kalan köyün her konuda danıştığı bir  olan Şeker Köseoğlu, 3 Mayıs Perşembe günü ortadan kayboldu. Akrabaları ve Tanıdıkları, Şeker Köseoğlu’na 2 gün boyunca ulaşamayınca jandarmaya haber verdi. Jandarmanın yaptığı araştırmada, 4 büyük ve küçükbaş hayvanıyla birlikte kaybolan Şeker Köseoğlu’nun, evdeki altınlarının da çalındığı, aynı zamanda evinin anahtarının da alındığı ortaya çıktı. Ordu İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Köseoğlu’nun bulunması için özel bir ekip kuruldu. Bölgede yaşayan tüm insanları tedirgin eden ve dehşete düşüren olay üzerine yalnız yaşayan yaşlı insanların daha dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı. Maktül Şeker Köseoğlu’nun oğlu Recai Köseoğlu annesinin bulunmasını günlerdir yakarışlarla beklerken kara haber ulaştı.

Ordu’da geçtiğimiz hafta büyükbaş hayvanları ve altınları ile birlikte  kaybolan 64 yaşında ki Şeker Köseoğlu 3 gün önce ölü olarak bulundu. Bölgede arama yapan AFAD,  ve jandarma birimleri arama bitirildiği sırada yakınlarının yaşlı kadının cesedini bulduğu haberini aldı. Evinden 8 km uzaklıkta ormanlık alanda bölge halkının arama çalışmalarıyla bulunan yaşlı kadının cesedinin oldukça kötü durumda olduğu ifade edildi.  Dikkat çeken bir diğer olay ise kadının cesedini bulan iki yeğeninin Müge Anlı’ın tabiri ile  “Nokta Atışı” araçla durup hemen sonrasında cesedi bulmaları.

Kayıp büyükbaş hayvanların akıbeti henüz bilinmezken cinayete kurban giden Şeker Köseoğlu’nun kafasına ateş açılarak öldürüldüğü belirtildi. Eşyaları ve telefonu evde bulunan kadının halısının da götürüldüğü, çevrede oturan köy sakinlerinin ve yakın akrabalarının söyledikleri arasında. Şeker Köseoğlu’nu yakın ve tanıdık birilerin öldürmüş olduğu düşünülüyor. Bölgede bulunan kamera görüntüleri inceleyen, bölge esnafı ve bölge halkı ile iletişime geçen Müge Anlı’nın ekibi 3 görgü tanığının ifadeleri üzerinden iddia edilen kırmızı minibüs ve beyaz brandalı kamyonetin nereden geldiğini ve yaşlı kadına karşı işlenen bu vahşi suçun faillerini arıyor. Şeker Köseoğlu’nun öldürülmesi ile ilgili bölgeye gelen hurdacılar, gübre getiren akrabaları ve cesedini bulan yeğenleri sorgulanıyor. Çevre köylerde de araştırma yapan Müge Anlı İle Tatlı Sert ekibi günlerdir bölgede çalışmalarını sürdüyor. Emnniyet güçleri ve Jandarma olay ile ilgili titizlikle çalışıyordu.

Şeker Köseoğlu Cinayeti Hakkında Herşey…

ATV de her sabah saat 10’da yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Şeker Köseoğlu cinayeti damga vurdu. Müge Anli’nin peşine düştüğü cinayet Ordu da işlendi.Ordu’nın Akkuş ilçesi Dağyolu Mahallesi’nde tek başına kalan köyün her konuda danıştığı bir kadın olan Şeker Köseoğlu, 3 Mayıs Perşembe günü ortadan kayboldu. Akrabaları ve Tanıdıkları, Şeker Köseoğlu’na 2 gün boyunca ulaşamayınca jandarmaya haber verdi. Jandarmanın yaptığı araştırmada, 4 büyük ve küçükbaş hayvanıyla birlikte kaybolan Şeker Köseoğlu’nun, evdeki altınlarının da çalındığı, aynı zamanda evinin anahtarının da alındığı ortaya çıktı. Ordu İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Köseoğlu’nun bulunması için özel bir ekip kuruldu. Bölgede yaşayan tüm insanları tedirgin eden ve dehşete düşüren olay üzerine yalnız yaşayan yaşlı insanların daha dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı. Maktül Şeker Köseoğlu’nun oğlu Recai Köseoğlu annesinin bulunmasını günlerdir yakarışlarla beklerken kara haber ulaştı.

Ordu’da geçtiğimiz hafta büyükbaş hayvanları ve altınları ile birlikte  kaybolan 64 yaşında ki Şeker Köseoğlu 3 gün önce ölü olarak bulundu. Bölgede arama yapan AFAD, emniyet ve jandarma birimleri arama bitirildiği sırada yakınlarının yaşlı kadının cesedini bulduğu haberini aldı. Evinden 8 km uzaklıkta ormanlık alanda bölge halkının arama çalışmalarıyla bulunan yaşlı kadının cesedinin oldukça kötü durumda olduğu ifade edildi.  Dikkat çeken bir diğer olay ise kadının cesedini bulan iki yeğeninin Müge Anlı’ın tabiri ile  “Nokta Atışı” araçla durup hemen sonrasında cesedi bulmaları.

Kayıp büyükbaş hayvanların akıbeti henüz bilinmezken cinayete kurban giden Şeker Köseoğlu’nun kafasına ateş açılarak öldürüldüğü belirtildi. Eşyaları ve telefonu evde bulunan kadının halısının da götürüldüğü, çevrede oturan köy sakinlerinin ve yakın akrabalarının söyledikleri arasında. Şeker Köseoğlu’nu yakın ve tanıdık birilerin öldürmüş olduğu düşünülüyor. Bölgede bulunan kamera görüntüleri inceleyen, bölge esnafı ve bölge halkı ile iletişime geçen Müge Anlı’nın ekibi 3 görgü tanığının ifadeleri üzerinden iddia edilen kırmızı minibüs ve beyaz brandalı kamyonetin nereden geldiğini ve yaşlı kadına karşı işlenen bu vahşi suçun faillerini arıyor.

Şeker Köseoğlu’nun öldürülmesi ile ilgili bölgeye gelen hurdacılar, gübre getiren akrabaları ve cesedini bulan yeğenleri sorgulanıyor. Çevre köylerde de araştırma yapan Müge Anlı İle Tatlı Sert ekibi günlerdir bölgede çalışmalarını sürdüyor. Emnniyet güçleri ve Jandarma olay ile ilgili titizlikle çalışırken Şeker Köseoğlu Cinayeti şu an için aydınlatılamadı. Şeker Köseoğlu’nun katillerinin en az 3 kişi oldukları ayrıca yaşlı kadını altınları ve büyükbaş hayvanları için öldürerek ormanlık alana bölge halkının değimiyle menfeze atıldığı iddiası güç kazanıyor. Ordu’da büyükbaş hayvan alım-satım işiyle uğrşan veya et alım satım ile uğraşan insanların şüpheli bir durumla karşılaşmaları halinde Emniyete veya Jandarmaya veya da Müge Anlı Whats App ihbar hattına başvurarak cinayetin aydınlatılmasında yardımcı olmaları bekleniyor.

Hüseyin Akçam Neden Yalan İfade Veriyor…

Dün de programa Ordu’dan canlı yayınla katılan Hüseyin Akçam isimli kişi, yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırtmıştı. İsa Bey ve oğullarını, olay günü Şeker Köseoğlu’nun evinin önünde çay içerken gördüğünü söyleyen kişi, Jandarma’da ifade verdikten sonra bugün Müge Anlı’nın programına katıldı. Daha sonra Hüseyin Akçam, birden iddiasını değiştirdi ve yalan söylediğini itiraf etti. “Yalan söyledim. İsa Bey ve oğullarını görmedim. Özür Dilerim Bana bunları Zekeriya anlattı” diyerek anlattığı pek çok ifadenin de doğru olmadığını belirtti. Bunun üzerine suçlamaya maruz kalan kişiler, canlı yayında iyice gerildi ve ayağa kalkarak bağırmaya başlayan Ümit Ç. Hüseyin Akçam’ın yalan ifade verdiği yönünde sözler söyledi. Tüm bu olanların ardından Hüseyin Akçam isimli şahsın neden müge anlı’nın programına katılarak bu ifadeyi verdiği bilinmemekte programın sonuna doğru eski ifadesini tekrar eden hüseyin Akçam korktuğu için ifadesini geri aldığını söyledi daha sonra olaylar iyice karıştı. Hüseyin Akçam’ın karısının Şeker Köseoğlu ile beraber Çarsamba kuyumcuya gittiği söylentisi şüphleri iyi arttırırken olayın yakın zamanda aydınlanması bekleniyor.  Günlerdir ekrana gelen cinayetle ilgili konuda kafalar iyice karıştı. Ekranda zaman zaman seslerin yükseldiği ve olay günü gördüklerini anlatan kişiler arasında anlaşmazlıklar da yaşanıyor. Durum iyice karmaşık bir hale gelirken, Şeker Köseoğlu’nun ailesi de olanları şaşkınlıkla izleyerek olayın bir an önce aydınlatılmasını bekliyorlar. Şeker Köseoğlu’nun katil veya katilleri henüz yakalanmış değil.

Şeker Köseoğlu cinayeti ile ilgili gelişmeler İçin Bizi Takip etmeyi ve facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayın…

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programına Yansıyan Şeker Köseoğlu Cinayeti Gelişmeleri ve Haberlerinden kesitler…

28 Mayıs 2018 Müge Anlı ile Tatlı Sert Programın’da Neler Oldu ? Şeker Köseoğlu’nun Başına Ne Geldi ? Katili Kim ?

Şeker Köseoğlu Cinayeti Hakkında Başlatılan Soruşturmada Müge Anlı İle Tatlı Sert Programında Şüpheli Ve Yalan İfadeler Veren Hüseyin Akçam ve Eşi Gözaltına Alındı. Sorguları devam ediyor. 28 Mayıs günü müge anlının programında Ümit Sarıçobanoğlu, Samsun’da Cevdet Köseoğlu ve Şenol Köseoğlu’nun bayılmaları hakkında canlandırmalar ve hayvanların kaçırılması ile ilgili araştırma yaptı. Şeker Köseoğlu cinayetinin arkasında ki sır perdesi Hüseyin Akçam’ın bügün değiştirdiği ifadesinin ardından ortaya çıkacak. Haberlerimiz güncelleneçektir. Şeker Köseoğlu Cinayeti Haberlerini öğrenmek için abone olmayı unutmayın.

7 Haziran 2018 Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı Güncelleme

7 Haziran 2018 günü gerçekleşen Müge Anlı ile Ttalı sert programı şok olaylara sahne oldu. Küçük kardeşi 5 yaşındayken evlatlık verilen muhammed bulunurken, Sevgi Sarıarslan cinayeti tekrardan gündeme geldi. Eşi tarafından öldürüldüğü iddiası güç kazanırken. Şeker Köseoğlu cinayeti ile ilgili şok bir gelişme daha yaşandı. Üzerinde ki şüpheleri dağıtan Ümit Sarıçobanoğlu’nun cinayetin işlendiği gün Kelçatı adlı bir mevkide görüldüğünün iddiası Ümit’i çileden çıkardı. Stüdyoyu terk eden Ümit Sarıçobanoğlu’na doğru oklar tekrar yöneldi.  Tekrar cinayet zanlısı konumuna düşen Ümit, Şeker Köseoğlunun cinayeti ile ilgili suçsuz olduğu iddiasını sürdürüyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et