Şehitlerimize Köpek Diyen Reşat Muaz PÖH Tarafından Gözaltına Alındı!

Şehitlerimize Gülerek Köpek Demişti! Gözaltına Alınırken Ağladı!

Şehitlerimiz hakkında “Ne oldu lan köpeklerinizi gömmeye mi gittiniz?” diye video paylaşan PKK sempatizanının gözaltına alındığı görüntüler ortaya çıktı. Reşat Muaz isimli hainin gözaltına alınırken ağladığı gözlendi.

Reşat Muaz, Şehitlerimize Köpek Diyen Hain
Reşat Muaz, Şehitlerimize Köpek Diyen Hain

Hainin Adı Reşat Muaz!

PKK sempatizanı Reşat Muaz, TikTok’ta çeşitli videolar çekerek şehitlerimize dil uzattı. Akşam saatlarinde sosyal medyada büyük bir tepkiyle yayınlanan görüntüler üzerine emniyet güçleri harekete geçti.

İşte O Video… Facebook Sayfamızda…

Polis Özel Harekat Evinden Aldı!

Yaşadığı evi tespit eden Polis Özel Harekat ekipleri, Reşat Muaz’ı gözaltına aldı. Şehitlerimize “köpek” deme küstahlığı gösteren PKK’lı alçak, çektiği videolarda gülüyordu ancak gözaltına alınırken kendisine sert davranılmaması için ağladı. PKK sempatizanı alçağın en ağı cezayı alması bekleniyor.

Hepiniz Gebereceksiniz Demişti!

PKK’lı Reşat Muaz videoda, “Oğlum bu kadar kuduracağınızı bilmiyordum. Ne oldu lan, köpeklerinizi gömmeye mi gittiniz? Aferin size, aferin. Hepiniz gebereceksiniz.” demişti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et